Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Postal Dude hangján
"Talán ezt nem kéne..."
Ha úgy érzed mehet :)
De szerintem legalább a másodikig várj ;)
Első randin csók teljesen belefér. Akárhány lánnyal randiztam egyet kivéve mindegyiknél csókolóztam első randin, és szerintem ez jó dolog. Mármint, így egy biztos visszajelzést kap mindkét fél arról, hogy komolyan gondoljuk a dolgot, megvan a szimpátia.
Persze ha bunkó a srác, vagy nem tetszik külsőre ne hagyd magad! Ha legelőször nem érzed nála azt a vonzalmat, az izgatottságot, hogy legközelebb mi lesz, akkor hagyni kell inkább. Elvégre is, arra való egy randi, hogy kiderüljön érdeklődünk-e a másik iránt, és illik-e hozzánk.
Miért nem rögtön randi előtt?
Nem volt még első randis csókom, korainak tartom...
:) :* Jaj de cukik vagytok !!!!! :D :D köszii a válaszokat :) , edig ahogy láttam valaki ilyet ki irt s le ugatták , hogy meg vane bolondulva ?
Köszi -annak aki sok sikert kívánt ! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!