Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy életem végéig büntet egy hibám miatt? Ti hogyan kezelnétek egy ilyen kellemetlen szituációt?
2,5 éve vagyunk együtt. Másfél év után nekem volt egy időszakom, amikor úgy gondoltam, nem akarok vele lenni már. Közben jött más, akivel nem történt semmi, csak üzeneteket váltottunk, totál semleges, hétköznapi témákban. Aztán szakítottam a párommal, és összejöttem a másikkal. Igazából nem feküdtem le vele, de történt egy s más. Egyszeri alkalom volt csupán, azon kívül csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Eltelt pár hét, és rájöttem, hogy szeretem a páromat, és vele szeretnék lenni. Elmondtam neki mindent, mert tudni akarta, mi történt. Azt mondta, hogy jó, próbáljuk meg újra.
Ennek egy éve, azóta hűséges vagyok, semmit nem követtem el ellene. Ezzel együtt kb hetente 3x megkapom, hogy egy ri**** vagyok, és megcsaltam, és a büdös életben nem fog megbízni bennem.
Én egy darabig tűrtem, mert hát hibáztam. De életem végéig köteles vagyok eltűrni, hogy megalázzon és elhordjon mindennek?
Furcsa elképzeléseik vannak az itt válaszolóknak. Ha valakivel szakítunk, aztán összejövünk mással, az hol megcsalás?
Ez már beteges gondolkodás.
Vagy túl tud rajta lépni a barátod, hogy egyszer már szakítottál vele, vagy nem, ha pedig nem, akkor abba kell hagyni ezt az egészet, mert így nincs értelme.
Szerintem sem megcsalás, ha szakítás UTÁN jöttetek össze a másikkal. Lehet, hogy hiba volt vagy elhamarkodott vagy meggondolatlan, de nem megcsalás. Kimondtátok, hogy nem vagytok együtt, utána mindenki arra megy, amerre akar.
Én nem tűrném. Ha együtt akarjuk folytatni, akkor tiszta lap. Én mondjuk ÍGY nem akarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!