Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek az alábbi szituációban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek az alábbi szituációban kit választanátok?

Figyelt kérdés

...szóval tételezzük fel, hogy csapja nektek a szelet 2 fiatalember is mindketten magasabbak nálatok, de a 2 úriember között van kb 15-20 cm különbség( most az egyéb tulajdonságoktól vonatkoztassunk el és mindenki képzeljen el 2 számára nagyon-nagyon vonzó fiatalembert).

Melyiket részesítenétek előnyben az alacsonyabbat( noha az is magasabb nálatok jócskán) vagy a még magasabbat? Miért?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 16. 21:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez az,pont hogy ti keserítitek meg a magasság MÁNIÁTOKkal a saját életeteket(meg a miénket is,ha sokat nyafogtok miatta:)-a lányok pont ezért fognak elmenekülni az ilyen pasiktól,mert nem bírják már tovább-na jó,ez enyhe túlzás,de a párom tényleg az idegeimre tud menni,amikor felmerül a téma...Jön a kisebbségi komplexus-ők nem érnek annyit emiatt,bla-bla-bebeszélitek magatoknak-el is hiszitek,"rávetítitek a csajokra is" hogy ők is biztos így gondolják-holott nem.DE remélem te nem fogsz ebbe a hibába esni,hülyeség ezen rágódnod,ez a lányokat nem érdekli,csak nektek olyan fontos(ok,valahol megértem,ha férfi fejjel próbálok meg gondolkodni)de a lányokat akkor sem érdekli!(vagy csak 100ból 5öt) .Remélem meggyőztünk téged-itt több mindenki írta,hogy nem fontos neki.

De re

2010. márc. 16. 22:18
 22/24 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal jobb válaszok jöttek, mint amilyenekre számítottam. Ezek a sztereotípiák rendesen tönkre tudják vágni az ember önbizalmát.
2010. márc. 16. 22:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége nincs a magasságnak (szerintem legalábbis). Volt 196 cm magas barátom is, a mostani párom pedig olyan 170 -175 centi körül lehet. (Én mindehhez 163 vagyok). Szóval ha a kényelmi dolgokat nézzük,az alacsonyabb jobb. Viszont a magasabb mellett valahogy nagyobb biztonságban éreztem magam (talán a termete miatt). De ettől a két dologtól eltekintve nagyon mindegy. Ha 2 pasi közül kéne választani, nem a magasság döntene, sokkal inkább a humor, az kulturáltság, a belső tulajdonságok.
2010. márc. 17. 00:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem annyiban számíta magasság, hogy nálam legyen 5 cm-rel magasabb (164 vagyok) és hogy mennyivel több, az már mindegy.
2010. márc. 17. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!