Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés gyenge idegzetűeknek nem ajánlott;10-ből 10-esbe kategorizált nő mit tegyen, ha a f. fi 10-ből 6-os?
Figyelt kérdés
Ha a lány természeténél fogva visszafogott,zárkózott,a f.fi pedig nem mer lépni.A vonzalom és szimpátia kölcsönös.Kerítőt bevonni érdemes?Mert így csak vak vezet világtalant. 26/N2015. okt. 20. 15:01
11/18 anonim válasza:
És te mit mondasz azon kívül, hogy aranyos? Megvéded?
12/18 anonim válasza:
Ha te vagy az aki 10/10 gondolja magát akkor az egod nagyon de nagyon a helyén van.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen:-) meg, van agya,humoros,sztem nem csúnya.
2015. okt. 20. 15:39
14/18 anonim válasza:
Ha valóban 10/10 vagy, mért nincs önbizalmad? Ha valóban akarsz tőle valamit mért nem mész oda, ha látod, hogy ennyire tetszel neki? Mit izgat, hogy mások 6/10-nek sorolják, ha neked ő kell? Mekkora hülyeség ez a számozgatás. A szerelem nem összeadás, kivonás, osztás, hanem egyszerű kémia. Ha pedig azért nem vagy vele, mert mások szerint ronda, és ez téged zavar, akkor ne is fájdítsd a szívét, ne bátorítsd, ne menj oda hozzá és hagyd békén, hogy elfelejthessen.
15/18 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel valami nem kóser.
16/18 anonim válasza:
Ha ilyen ostoba potozásos rendszerbe hisz, amit mások véleménye alapján állít fel, ráadásul azt hiszi ez befolyásolja az emberek viselkedését az a csaj fejben 10/0.
A kérdés kiírása alapján inkább 16-nak tippelném a kérdezőt.
17/18 anonim válasza:
Hasonlom volt, 10/10 no, 10/6-os pasi kolcsonos vonzalom, mindketto parkapcsolatban, felenkseg, benazas....
A lenyeg, h a 10/10 es no irt neki egy imelt akiben felvetette h valamikor valahol osszefuthatnanak, amire a 10/6-os abszolut nem valaszolt.
Viszont kerdez a norol kozos baratoknal bla bla.
Sok sikert:-)
18/18 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nagyon rosszul fogalmaztam meg a kérdést.Ő látja magát 6-osnak,engem meg felpontoz magához képest,ezért nem lép. Mivel én nem így látom,nem merek én se lépni,mert félek. Ennyi.(mások véleményét pedig kár volt említenem.:()
2015. okt. 21. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!