Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sz@r alak vagyok? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz@r alak vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hosszúlessz:S Van 1 bátyám akinek van 1 bnője és vele kikerültem külföldre dolgozni (nem olyanmunka...:P). És 2en lakunk és úgy érzem belezúgtam, de ami a rosszbb h ezt érzem viszont, nem történt semmi köztünk és nem is fog, de nem tudok mit tenni, egyszerűen annyira jó vele lenni, mindíg várom reggel amikor felkel, mert olyan aranyos amikor fáradt, jó vele beszélgetni, mindíg meg tud nevettetni, jó hozzáérni, jó rágondolni:S És ő is így van velem, nem beszéltünk erről, de érzem rajta, van amikor rossz kedve van és bújik hozzám. És nagyon rossz mert a bátyám szereti, és mindíg amikor találkoznak és megölel engem akkor 1 féregnek érzem magam, és amikor őt öleli meg akkor mindíg megszakad a szívem. Nem fogok semmit csinálni mert nem tudnék a családom szemébe nézni, és a tükörbe sem soha többé.Próbálkoztam más lányokkal randizni, meg csak sex kapcsolatot hátha nem gondolok rá de nem így van. Olyankor is mindíg arra várok h újra lássam :(

Mit kéne tennem? Gondolkoztam h nyár elején ő visszautazik, addíg elköltözök, de hinni akarom h megváltozhat minden bennem!

Aki végigolvasta at köszönöm és a meglátásait is szívesen venném. Én 21F ő 20L

2010. márc. 16. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legyetek nagyon jó barátok a lánnyal, és tekints rá barátsággal, de ne vedd el a bátytól. Ha nem ebben a szituban lennétek biztosan nem járna ilyen a fejedben. Együtt laktok, együtt kajáltok, beszélgettek, persze hogy kialakul egyfajta szimpátia. De legyen eszed, a testvéri szeretet mindennél többet ér. Nerm ér meg egy egyéjszakás kalandot. Ha megtörténne közöttetek, a testi kapcsolat, már nem lennétek olyan jó barátok, mert mindkettőtöknek lelkiismeret furdalása lenne. Tehát óriási hibát követnétek el.
2010. márc. 16. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
egyértelmű költözz el egy ilyen fellángolás nem ér annyit hogy hazavág a kapcsolatodat a családoddal
2010. márc. 16. 19:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de mi lessz ha akkor sem tudom elfelejteni??
2010. márc. 16. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Először is tisztázni kellene, hogy tényleg viszonzott-e és nem csak egy semmitmondó kedvességet értelmezel bizonyítéknak. Ha igen, szakíthatnak úgy is, hogy fel sem merül a neved.
2010. márc. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!