Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz@r alak vagyok? Mit tegyek?
Hosszúlessz:S Van 1 bátyám akinek van 1 bnője és vele kikerültem külföldre dolgozni (nem olyanmunka...:P). És 2en lakunk és úgy érzem belezúgtam, de ami a rosszbb h ezt érzem viszont, nem történt semmi köztünk és nem is fog, de nem tudok mit tenni, egyszerűen annyira jó vele lenni, mindíg várom reggel amikor felkel, mert olyan aranyos amikor fáradt, jó vele beszélgetni, mindíg meg tud nevettetni, jó hozzáérni, jó rágondolni:S És ő is így van velem, nem beszéltünk erről, de érzem rajta, van amikor rossz kedve van és bújik hozzám. És nagyon rossz mert a bátyám szereti, és mindíg amikor találkoznak és megölel engem akkor 1 féregnek érzem magam, és amikor őt öleli meg akkor mindíg megszakad a szívem. Nem fogok semmit csinálni mert nem tudnék a családom szemébe nézni, és a tükörbe sem soha többé.Próbálkoztam más lányokkal randizni, meg csak sex kapcsolatot hátha nem gondolok rá de nem így van. Olyankor is mindíg arra várok h újra lássam :(
Mit kéne tennem? Gondolkoztam h nyár elején ő visszautazik, addíg elköltözök, de hinni akarom h megváltozhat minden bennem!
Aki végigolvasta at köszönöm és a meglátásait is szívesen venném. Én 21F ő 20L
batya sztem nagyon gyorsan költözz el onnan.én nem nyírnám a saját agyam.menj örömlányokhoz,vagy szedj fel vkit,ha ki vagy elégítve folyamatosan akkor nem jár ilyeneken az eszed.csak hiányzik a muff azért érzel ilyen hülyeségeket.
23/ff
Figyelj elég nehéz eset főleg hogy ennyire bele vagy zúgva... Beszéld meg a bátyáddal h mi a helyzet és akkor talán ő is meg érti! Jobb mint hogy beleesel egyszer félrelépsz vele és balhé lesz.
De azért:
Sok sikert!
68%-nak
"Próbálkoztam más lányokkal randizni, meg csak sex kapcsolatot hátha nem gondolok rá "
Hidd el nem kell félteni könnyen tudok ismerkeni és volt sex rendesen :|
Nekem mindíg az volt h csak futó kapcsolataim voltak, és nem nagyon volt senki akihez kötődtem volna.
ííííjj :/ Erre azt mondom FAIL. Ez nagyon komplikált:S
Mi lenne ha beszélnél a bátyáddal erről? Bunyó lenne vagy nyugodtan tudnál róla beszélni esetleg úgy megharagudna hogy csak nah?! Nem tudom igazán mi lenne jó. Nem könnyű de hogy ne legyél sz. alak hagynod kellene:/
"Gondolj rá rokonként. Elvégre a "sógornőd". "
Másod unokatesómmal kikezdtem csak volt barátja és nem akart semmit.
Szóval nem mindíg érzem h mit szabad és mit nem!
És Bátyámmal nagyon jó a kapcsolatunk, rengeteget segített nekem, édesapám gyerekkoromban nem volt velünk és ő vigyázott rám.
Értelek titeket, köszönöm, csak mindíg mondanám neki h szeretem :S
Amúgy nem lenne bunyó, de tuti nem tudnám végigmondani neki, Semmibe sem tartanám magamat.
Ha elmondanám akkor mindenki elveszítene mindenkit, én a lányt és a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!