Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak baratsag, vagy szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak baratsag, vagy szerelem? Nagyon Fontos!

Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam. Mindig egyutt jarunk suliba, es onnan haza is. Szunetekben egymas tarsasagat keressuk, A szabadidonk nagy reszet is egyutt toltjuk. A haverjai helyett mar parszor engem valasztott(hivtak kosarazni, de o inkabb velem jott kosarazni). A csaj osztalytarsainkat ugymond 'lenezi', vagyis mindig hangsulyozza, hogy mekkora hulye libak. Msn-en minden nap beszelunk. Ha valami baja van velem osztja meg. Talan tobbet erez a baratsagnal? Milyen jelek lehetnek? Sok valaszt kerek es lehetoleg komolyakat:)
2010. márc. 16. 15:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nemtudom....nem tudok eligazodni rajta...:((
2010. márc. 18. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tök egyértelmű. Bejössz neki. Vigyázz, mert a halogatással nagyon el lehet szúrni a dolgot! Minél hamarabb kezdeményezz!
2010. márc. 18. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyelj veszíteni ne mveszítesz semmit. Ha tényleg jóban vagytok, akkor ha koppansz(de borítékolom ezek után, hogy nem fogsz), akkor sincs gáz, mert a jó barátok minden hülyeséget elnéznek egymásnak. De a srác tuti odavan érted, csak kisit töketlen kezdeményezni. Tényleg neked kell lépni.
2010. márc. 18. 13:25
 14/17 A kérdező kommentje:
oke...megprobalom...de hogyan?...egy beszelgetesunk soran hozzam fel a temat, hogy bejossz nekem?
2010. márc. 18. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak barátként tekint, csak te megértőbb vagy a fiúknál, és ezért szeret veled lenni!
2010. márc. 18. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Fiú és lány között nincsen barátság. Az egyik fél mindig többet akar.
2010. márc. 18. 13:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek. Amugy szerintem hivd el vmi nem "sportos" inkább romantikus helyre, ahol csak kettesben lennétek...És ha akkor nem tesz semmit akkor vagy ultra para a srác vagy nemérdekled eléggé.
2010. márc. 18. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!