Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit kezdenétek a párotokkal ennek tükrében? De komolyan! 20L
A barátomnak, akivel immáron több, mint 5 éve együtt vagyok, van egy lány ismerőse. A haverja bevallotta, mivel nekem is jó barátom, de persze a lelkemre kötötte, hogy nem tálaljak ki, mert akkor a barátom vele többet szó nem áll, hogy bejön neki a csaj, azért barátkozik vele. Sokat flörtölt régebben vele, többször találkoztam titokban, nagyon szimpatizál a csajjal. A barátom 3 hónapja dolgozik, szóval nem is találkozik vele, a haver szerint ritkán beszélnek egymással. Vele, a közös haverunkkal mindent megoszt. Volt egy olyan eset, hogy a barátom elmondta a haverjának, hogyha nem lennék én, összejönne a lánnyal. Ideális barátnő lenne, mert nagyon figyelmes, meg olyasmiket észrevesz, amit én nem, mert én nem is igazán becsülöm meg őt. Magyarán sóvárgott utána rendesen. De hűséges típus, nem csalt és nem is csalna meg. Szóval igazán odavolt érte, nagyon vonzódott hozzá, ami máig is így van, de hűséges. Csak szavakban már mindent bevallott a lánynak, azt is, hogy le szeretne feküdni vele.
Mióta dolgozik, ami elég kötött munka, a haver állítása szerint nem beszélnek, én hiszek neki, együtt dolgoznak, mindent megbeszélnek, de tényleg mindent. Múlt héten viszont összefutottak a lánnyal ebédszünetben. A barátom odament hozzá beszélgetni. Kérdezte a pasikról, hogy van e már valakije és azt mondta neki, hogy: "Lassan ideje lenne barátot beszerezned."
Ezt 4 napja tudom. 4 napja morfondírozok, hogy mit is csináljak, de mielőtt megbeszélném, szeretnék tanácsot kérni, mivel nekem ez az első és remélem az utolsó kapcsolatom is, merthogy komolyra terveztünk mindig is.
Na most, mit kezdjek ezzel az egésszel?
Mert úgy tűnik, hogy letett róla, hisz azt akarja, hogy bepasizzon a csaj végre, nemde?
Ha mégis akarna valamit, biztos nem mondott volna olyat, hogy: "figyi, gyere már össze mással végre", nem?
Persze ettől még ez nem egyszerű helyzet, de jó jelnek számít? Legalábbis szerintem.
Az egész helyzetet nézve ez teljesen irreleváns, hogy miért van veled.
Megszokásból, kényelemből, sajnálatból, családja miatt, ezer oka lehet...
A lényeg, hogy te ne maradj mellette csak azért, mert félsz egyedül maradni.
Azért ennyi alapján szerintem nem lehet pontos képet kapni.
Lehetséges, hogy tényleg nincs köztetek minden rendben, másra vágyik, csak nem mer lépni. De az is lehet, hogy egyszerűen élvezi azt, hogy másnak is bejön. Az újdonság varázsa, vagy hogy mondjam.
Én 7 éve vagyok együtt a párommal és nekem is volt ilyen periódusom. Kicsit kezdtünk eltávolodni (mi leginkább a távolság miatt), közben meg valaki más felkeltette a figyelmem azzal, hogy érdeklődött irántam, és ez baromira imponált. Akkor el is gondolkodtam rajta, hogy lépni kellene, de aztán rövid idő múlva rájöttem, hogy fellángolás volt, és igazából nekem a barátom kell, nem más.
Persze ezt a barátommal is meg kellett beszélni, át kellett rágni, többször is, de végül megoldódott.
Nem mondom, hogy nálatok is biztos ez van, mert a barátod ismerete nélkül nem sokat lehet mondani. De az biztos, hogy beszélned kell vele, ha nem szeretnéd, hogy vége legyen a kapcsolatotoknak.
Meg kell tudnod, hogy mi az, amit hiányol a tiétekből, miért vágyakozik más után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!