Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiányzik az a férfi, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik az a férfi, akinek nem jelentek emberileg semmit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megszerettem valakit. Miután rájöttem, hogy csak megdönteni akar (bocsánat az ízléstelen megfogalmazásért) eltávolodtunk egymástól. Baráti kapcsolatnak hittem, szerettem a társaságát.Az utóbbi időben azonban egyre jobban hiányzik. Sokat gondolkodom azon, hogy vajon én hiányzom-e neki legalább egy parányit? Elszomorít, hogy ezek szerint ő egy kicsit sem szeretett engem, mint ember.

A férfi 30, én pedig 23.

2015. okt. 12. 22:54
1 2
 11/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
54%
Hát jó, értem, akkor meg kell keresned és elmondani ezt neki. Bár, ha ő csak megdönteni akart, akkor nem hiszem, hogy elfogadná a baráti viszonyt.
2015. okt. 25. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:
61%

Mivel nem keres, nagyon jól tudod, hogy nem hiányzol neki. Keress egy másik hímpéldányt, akinek többre is kellesz, járj el ide-oda. Miatta még kár az összes hímet leírnod!

Ha tudsz angolul, ajánlom egy nagyon híres személyiségfejlesztő tanácsadó youtube csatornáját, Matthew Hussey az illető. Kedves, vicces és nagyon jóképű. Mellesleg minden pasikkal való kérdésre tudja a választ. Olyan, mintha mindig tudná, mi jár a fejemben velük kapcsolatban. Konkrét szituációkat is leír. Megnézel az ő videóiból 10-et, másnap már le fogod tojni ezt a barmot és csak vigyorogni fogsz! ;)

2015. nov. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!