Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmegvonással tényleg bármit el lehet érni a férfiaknál egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem anyagiakra gondolok, csak hétköznapi dolgokra (hétvégi program, filmválasztás, vacsora, csoki, stb.). Legalábbis én ezt látom és tapasztalom mindenhol.2015. okt. 12. 22:27
11/19 Sunshinedoll válasza:
Elég gáz, hogy a szex az egyetlen dolog, amit használni tudsz, hogy valaki emberszámba vegyen vagy meghallgasson....
12/19 anonim válasza:
Nemtudom mióta vagytok együtt de az első 3nak igaza van..én is így gondolom!!!!
13/19 anonim válasza:
Miert nem ugy gondolkodsz hogy ha jol teljesítesz az agyban akkor könnyebben eléred hogy elvigyen ezekre a programokra?
14/19 anonim válasza:
Tőlem nem tudnád megvonni a szexet, maximum magadtól, mert én attól szexelnék, csak mással. ;)
15/19 anonim válasza:
Valami baj lehet a kapcsolatotokkal.Neked megfelel az,ha a férjed csak "kényszerből" vacsizik veled?
16/19 anonim válasza:
Szexmegvonás a büntetés?
Ha velem ezt csinálnád én oda vinnék eléd a nőt,és előtted dugnám meg.
17/19 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy már meg is csat a párod. Buta vagy.
18/19 anonim válasza:
Te valami mérhetetlenül ostoba vaqy, és megérdemled, hogy félrekrjon a párod.
De az lenne a legjobb, ha mielőbb otthagyna a pitsába.
19/19 anonim válasza:
Emberfüggő szerintem, de ezt úgy hívják tulképp, hogy zsarolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!