Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a barátom születésnapjára?
Én is így jártam, 2 hónapja voltunk együtt a párommal, mikor szülinapja volt, és nem nagyon ismertem még az ízlését, vagy h legalábbis ajándékok terén miket szeret.
Én megkérdeztem, h minek örülne, úgy nagyvonalakban, azt mondta, olyat, amitől seggre esik, olyan hasznos...
Tudom, ki vagy segítve. Én is ki voltam. :D
De ebből kiindulva: sztem a srácok a praktikus dolgoknak örülnek. Vehetsz neki a számítógépéhez vmi kütyüt (gondolom van neki), vagy tollat, amibe gravíroztatsz, esetleg a focival kapcsolatban mondjuk a kedvenc csapatáról egy összeállítást képekben, szövegekben - ez nagy utánajárást igényel, akkor egy pólót, vagy sálat szurkoláshoz...
Ékszert is adhatsz, attól még, h van neki, és hordja, biztos örül annak is, amit tőled kap. És ne feledd, ékszerből is több fajta van. :)
Egyébként mennyit szánsz rá?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!