Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vehetnék a barátomnak a 19. születésnapjára?
Lepd meg egy luxusprostival. A 19 éves fiúk azt szeretik nem a legot.
Nem mellesleg az ilyenek a leghülyébb kérdések. Te ismered a barátod, vadidegenek nem tudnak jó ötletet adni.
Szia!
Nézd meg a hobbiját mit szeret csinálni vmi ahhoz kapcsolódó dolgot. Vagy szervezz neki meglepetés bulit a legjobb barátaival,vagy romantikus este főzd meg neki a kedvenc kajáját vacsi aztán jó sex.;)
Amúgy svájci bicska pasinak jó ajándék lehet, vagy ha cigizik akkor vmi jó kis öngyújtó amibe akár gravirozhatsz is. Vagy ha olyan a kapcsolatotok akkor közös fotoalbum ismerettségetek során felgyülemlett vicces képekről kommentárokkal vagy valami hasonló.
Vagy ha most ugyis nyáron van és van egy kis felesleges pénzed akkor vidd el mondjuk balatonra egy két éjszakára amikor csak ti vagytok meg nemtudom.Szerintem ez is jól esthet neki.
Köszi az utolsó válaszolónak. :) hát hobbija az van, csak ahhoz kapcsolódóan nehéz bármit is találni.. aikido-zik és dobol... a svájci bicska nem rossz ötlet:) a Balatonra meg én biztosan nem tudom levinni. Főzni nem igazán tudok :/
Filmet meg nem tudok olyat amit régóta keres, de nem találja, mert mindig mindent megtalál.. ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!