Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki szívesen írna nekem erről?
Fordított helyzet?
Nekem barátom anyukájával kellett "csatákat vívnom" ahhoz, hogy pár év után teljesen elfogadjon. És tényleg csak azt tudom mondani, hogy az idő erősen közrejátszott.
Köszönöm a válaszokat. Én apuka barátnője vagyok, és azt gondolom, hogy a nagyon erős apa-lánya kapcsolat nem tesz jót a lány kapcsolatának. Azt javasoltam, hogy apuka lépjen kicsit vissza és lazítson ezen a kapcsolaton. A lány első és második kapcsolata ment tönkre, apuka "jót akarva" mindkettőbe belemászott.
Ezért szeretem volna férfiak véleményét,tapasztalatait hallani.
Én épp egy több éves szerelmet adtam fel amiatt, mert a szerelmem (hölgy) nem tudja otthagyni a jelenlegi rossz kapcsolatát miattam. De nem a párja miatt, hanem azért, mert az apukája erre ösztönzi.
A lány apja otthagyta a családot amikor a lány még gyerek volt, de a túlzó szeretetével magához láncolta a lányt egy életre. Szerencsétlen lány teljesen önállótlan lett, és akkor sem tud az apja jóváhagyása nélkül döntést hozni, ha szenved tőle, mint most.
2 éven át küzdöttem, hogy kirángassam ebből, de lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!