Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti hogy birjatok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy birjatok ki hogy ha a pasitok gépezik?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 08:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben,nálunk is (szerinte) én vagyok a hibás,és nekem vannak teljesíthetelen,világtól elszakadt igényeim.Ja és még antiszociális is vagyok(mert nem írok azonnal vissza,ha rám ír valaki),meg nem jelölöm be a fél világot facebookon,meg twitteren meg a tököm se tudja min,csak azokat akiket ismerek...Merthogy akkor nekem is meglenne a magam társasága és nem rajta akarnék lógni 0-24-ben(ami így egyáltalán nem igaz,mert én is dolgozom,vannak barátaim,sőt netezek is,csak éppen szeretnék tartalmasan,együtt(!!!) eltöltött időt is...).Mert az nem az,hogy mindenki nyomkodja a sarokban a laptopot,Ipadet akármit...Azért nem kell együtt lenni.Ja,persze elfelejtettem jó ha van valaki aki kifizeti mindennek a felét mért lassan úgy érzem már csak erre kellek...

8-as vagyok...

2015. okt. 25. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!