Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy birjatok ki hogy ha a pasitok gépezik?
Nálunk is ugynaz van mint 2-es válaszolónál.Csak a tablet,meg a laptop...Ugyan füle épp nincs bedugva,de úgyse figyel mit mondok,csak néha odavakkant,hogy "aha"...Elegem van abból,hogy mindig fontosabb a net,mert X és Y írt,meg ez és azt küdte,ha csipog valami rohadt kütyü rögtön mindent eldob és rohan oda(ha épp nem előtte gúvad).Még a szenteste is végig a tabletet nyomkodta az asztal alatt,majd lesült a bőr a képemről a család előtt...5 éve vagyunk együtt nagyjából az utóbbi 2 évben(amióta megvtte az Ipadet),szabadult el a pokol,mert az teljesen beszippantotta.Próbáltam vele beszélni többször,de ha volt is változás,csak ideig-óráig.Nekem is elegem van,szerintem lépni fogok,nemhogy hozzámenni gyereket szülni,mert ő ezt tervezi.( az is csak pár hónapig lenne érdekes,aztán sz@rna a gyerekre is és minden az én gondom lenne...)
Szerinte nem gáz,minden pár így él a mai világban,hogy esténként kockulnak,nekem vannak teljesíthetelen,múlt százdbéli igényeim mint néha séta, kirándulás,mozi,szinház,tartalmas beszélgetés,szex(és ez utóbbi sem csak 2 hetente mint most)...
Sajnálom 8-as :(
Az a szomorú, ha mi elmentünk valahova az volt az első van-e wifi, persze a mai világban hol nincs? Hiába mentünk el vacsorázni, mindenkivel beszélt chaten csak velem nem élőben. Nálunk akkor lett ez, amikor megvette a laptopot, az asztali gép előtt nem ült ennyit. De ahogy megvette év elején azt a xart, azóta lett egyre rosszabb. Már minden fontosabb volt mint én, a 20. fb ismerős aki épp ráírt, stb.
Mondjuk ma megkaptam egy szintén kütyü függőtől /úgy hogy nem ismer csak egy kommentet írtam erről valahova/ hogyha nem lennék unalmas /nem is ismer, 1 kommentet látott tőlem/ akkor nem lenne rászorulva arra a párom hogy a telefont nyomkodja meg mit nem lehet azon megérteni hogy folyamatosan kapcsolatban van valaki a haverokkal.
Hát nem tudom ez nem normális én is anyámékkal a neten tartottam a kapcsolatot de nem ekörül forgott az életem hogy hol van wifi meg hol van a telefonom. Nem normális ez, nagyon nem, egyre több emberi kapcsolat megy rá és az a szomorú, hogy sokak szerint még a másik fél a hibás, mert néha szeretne kimozdulni meg élő szóban beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!