Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edina199619 kérdése:

Mit tegyek hogy ilyenkor lenyugtassam magam?

Figyelt kérdés

Az van hogy a vőlegényemmel élek együtt és egy ideje fizikailag bántalmazom pedig ő soha nem ütött meg engem egyszerűen idegbeteg vagyok ez lehet az anyám miatt van mert naponta kiabált velem és a tesóimmal még olyan is volt hogy mikor már 18 volam akkor is megütött ne legyen félreértés nagyon szeretem őt csak idegbeteg hirtelenharagú és attól félek hogy én is ilyen leszek a gyerekeimmel nem akarok de ha már vőlegényemet os bántom akkor mi lesz egy kis csöpséggeel? ... Nagyon hirtelenjaragú vagyok és ezt tudom is de mit tegyek hogy lenyugodjak ilyenkor ? Kérlek segítsetek nem akarom elveszíteni.

Menjek el pszichológushoz? Csak az meg drága ......

2015. okt. 9. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen muszály. Ezt a pároddal beszéld ki ha kel töbször hogy lelkileg tul tudd magad teni de ha nem javul a hirtelen haragod akkor nem árt el menni szakértőhöz sajàt magad lelki megnyuvasaert a lehendo gyermekedért .

Ettöl nem vagy se tobb se kevesebb mindenki mashogy dolgozza fel .

2015. okt. 9. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 amit hazajön beszélek is vele
2015. okt. 9. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó, hogy felismerted, beszéld meg a pároddal, és ha kell, menj el egy pszichológushoz.

Ajánlom még a Mérgező szülők című könyvet, segíthet.

2015. okt. 9. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

szexelj többet

komolyan mondom h az lenyugtat majd :-)

am meg pszichológus de gyorsan ..

kérd a házidokidat h utaltasson be

2015. okt. 9. 15:49
 5/6 Költőnő? ***** válasza:

most elmondom azt a mondatot, amit anno pszichológus mondott nekem, hasonló dologgal kapcsolatosan.

"ha valakiben felmerül a félelem, hogy olyan lesz mint a szülője, akkor már olyan mint ő."

Néztem nagyot, mert amit tudtam; homlokegyenest másképp csináltam, mint anyám v épp apám...

Aztán végigvezetett, egészen be, magamba... És rájöttem, h tényleg. Ugyanúgy játszmázom, ugyanolyan rideg vagyok, ugyanolyan manipulatív vagyok, stb.

A cselekedetek, a megnyilvánulások, mind projekció. Az indíték, a motiváció, a cél, stb határozzák meg, h ki milyen ember. Nem a külvilág számára, hanem ott mélyen belül.

Szakemberrel v anélkül, de dolgoznod kell az anyád okozta károkon.

Különben másban fog előjönni.

2015. okt. 9. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj pszichológushoz, mert tudattalanul a saját családi mintáinkat valósítjuk meg. Drága, de a gyerekedért nem éri meg? Manapság az emberek minden hülyeséget megvesznek a gyereküknek, csak az érzelmi biztonságot nem képesek megadni nekik, mert az drága... bezzeg a legújabb divatú ruhák, meg játékok nem drágák, pedig a gyereknek arra van a legkevésbé szüksége! Sokkal inkább egy kiegyensúlyozott, lelkileg egészséges szülőre lenne, de azt pont nem kapja meg.
2015. okt. 9. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!