Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Amikor rossz hangulatotokban vagytok jól esik ha valaki kérdezi hogy miért?
Figyelt kérdés
pl látja hogy valami nincs rendben letört vagy és megkérdezi hogy mi baj (egy fiú barát kérdezi) vagy inkább idegesítene?2010. márc. 15. 18:59
1/12 anonim válasza:
Ha megkérdezi azzal nincs baj, a gond ott kezdődik, hogy nem mondom el és valaki nyaggat. Na az az idegesítő.
2/12 anonim válasza:
Én utálok panaszkodni, úgyhogy akármi bajom van, ha nem tud segíteni az illető, akkor azt mondom, nincs gáz.:D L/17
3/12 anonim válasza:
Persze hogy jól esne... ha barátnak vallja magát (vagy kicsit többnek), akkor nagyon is jól esik. Ha nem szeretnék róla beszélni, akkor ezt úgy is elmondom és kész... De egy vígasztaló váll mindig jól jön... Sőt ha nem akarja elmondani, akkor azt is mondhatod, hogy "jólvan, de ha szükséged van valamire, rám számíthatsz" vagy ilyesmi :) Ezek mind apró figyelmességek, ám ha az embernek rossz kedve van igen jól esnek! :)
4/12 anonim válasza:
nálam ez nagyon függ attól, hogy milyen hangulatom van. nemrég volt egy eset mikor egy barátom (aki régebben a párom is volt) jött faggatózni 1 rossz pillanatomban, hogy mi a gond. legyen elég annyi, hogy nem voltam vele kedves. de ennek leginkább az volt az oka, hogy pár hónapja haragszom rá. ha ilyesmi nem áll fenn álzalában jól esik az ember lányának ha nem tolakodóan megkérdezik, hogy minden rendben van-e. ha el akarja mondani elmondja, ha nem akkor úgyse fogja.
ha párom van tőle mondhatni el is várom, hogy megkérdezze és faggatózzon, ha kínosnak érzem elmondani.
5/12 anonim válasza:
sztem mindenkinek jól esik ha törödnek vele.
de ha nem akarjuk megosztani és csakazért is nyaggat, az már idegesítő.
16/L
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2010. márc. 15. 19:19
7/12 anonim válasza:
Attól függ, mi miatt van rossz kedvem, és attól is, hogy ki kérdezi. Ha olyan dolog, amit szívesen elmondok neki, akkor örülnék, de vannak dolgok, amiket inkább megtartanék magamnak. Ha csak egyszer kérdezi, mi a baj, az jól esik, de ha megmondom, hogy nem szeretnék róla beszélni, mégis tovább faggat, az már idegesítő.
8/12 A kérdező kommentje:
És ha nem válaszol semmit?
2010. márc. 15. 19:26
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon kedves gesztus es jo ha abban a hangulatomban el tudom magam valakinek panaszolni...:):)Egyszer igy lettem jo barat egy sraccal..aztan a dolog majdnem atment szerelembe...az o reszerol...az enyemrol sajnos ...nem
10/12 anonim válasza:
Ha te kérdezed, mi baja, és nem válaszol, akkor hagyjad, nincs kedve beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!