Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhetek-e így egy lánynak?
Arra lennék kíváncsi, első sorban lányoktól: Hogy a csajok mennyire "díjazzák" a túlsúlyt.
176 magas vagyok, és 83 kg kb. , nem vagyok dagadt, csak ahogy a barátok mondják Husi. :) Vicces is, bár néha kötekedős tudok lenni, meg jókat tudok mondani a lányoknak. Sajnos soha nem tudok tovább lépni egy lánnyal. Már többször volt olyan, hogy nagyon jól összebarátkoztunk, és beszéltünk is a kettőnk közti kapcsolatunkról , de nem mertem kezdeményezni. Mit csináljak sztetek? 16/F
Egy fiú esetében 176 centihez 83 kiló szerintem még nem annyira vészes, de ugye te is írtad, hogy nem vagy dagadt, hanem inkább husi.
Az a baj, hogy erre a kérdésre nem lehet globális választ adni, mert minden lánynak más jön be.
És hülyeség, hogy nem fontos a külső, mert az.
Még ha nagyon szereted is valakinek a lelkét, hiábavaló, nem lesz köztetek igazi vonzalom, ha fizikailag nem találod vonzónak.
Viszont lefogadom, hogy sok lánynak bejön a husi alkat.
Én például kifejezetten undorodom a vékony srácoktól.
Jójó, van egy határ, persze, de egy igazi férfin legyen egy kis pocak, meg "kapaszkodó" ittott. :)
Az én barátomnak is van kis hasikája és imádom.
A "menj el gyúrni" dolgot meg szerintem felejtsd el (hacsak nem érzel olthatatlan vágyat, hogy csináld), sokaknak úgy látszik ez a megoldás mindenféle férfi problémára, ami a testalkattal kapcsolatos.
Hahó, van ám rengeteg IGAZI sport is, amitől az ember nem lesz felfújt lufi!
Nade, ha szereted így magad, csak az a baj, hogy félsz egy picit a lányok véleményétől, ne tedd.
Írtad, hogy már eljutottál lányokkal bizonyos szintig, csak megtorpantál.
De ilyenkor jusson eszedbe, hogy a lány nem lenne ott, veled, ha nem tetszenél neki.
Úgyhogy hajrá, csak bátran!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!