Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejöhetek-e így egy lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek-e így egy lánynak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, első sorban lányoktól: Hogy a csajok mennyire "díjazzák" a túlsúlyt.

176 magas vagyok, és 83 kg kb. , nem vagyok dagadt, csak ahogy a barátok mondják Husi. :) Vicces is, bár néha kötekedős tudok lenni, meg jókat tudok mondani a lányoknak. Sajnos soha nem tudok tovább lépni egy lánnyal. Már többször volt olyan, hogy nagyon jól összebarátkoztunk, és beszéltünk is a kettőnk közti kapcsolatunkról , de nem mertem kezdeményezni. Mit csináljak sztetek? 16/F

2010. márc. 15. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A külsőd nem lehet akadály. Van, akinek az ilyen testalkat tetszik. És olyan is lesz még, hogy egy lánynak alapjában véve nem vagy az esete, a személyiséged, a kisugárzásod miatt mégis nagyon megszeret. S onnantól neki te vagy a világ legjobb pasija. ...Anno gimiben - bár sosem tetszettek a kövér fiúk - teljesen belehabarodtam egy kövér, szemüveges fiúba. Nagyon kedves volt általában mindenkihez, így teljesen elvarázsolt. Évekig ő volt a suli legjobb pasija a szememben. Sok sikert neked! L/22
2010. márc. 17. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy fiú esetében 176 centihez 83 kiló szerintem még nem annyira vészes, de ugye te is írtad, hogy nem vagy dagadt, hanem inkább husi.

Az a baj, hogy erre a kérdésre nem lehet globális választ adni, mert minden lánynak más jön be.

És hülyeség, hogy nem fontos a külső, mert az.

Még ha nagyon szereted is valakinek a lelkét, hiábavaló, nem lesz köztetek igazi vonzalom, ha fizikailag nem találod vonzónak.

Viszont lefogadom, hogy sok lánynak bejön a husi alkat.

Én például kifejezetten undorodom a vékony srácoktól.

Jójó, van egy határ, persze, de egy igazi férfin legyen egy kis pocak, meg "kapaszkodó" ittott. :)

Az én barátomnak is van kis hasikája és imádom.

A "menj el gyúrni" dolgot meg szerintem felejtsd el (hacsak nem érzel olthatatlan vágyat, hogy csináld), sokaknak úgy látszik ez a megoldás mindenféle férfi problémára, ami a testalkattal kapcsolatos.

Hahó, van ám rengeteg IGAZI sport is, amitől az ember nem lesz felfújt lufi!

Nade, ha szereted így magad, csak az a baj, hogy félsz egy picit a lányok véleményétől, ne tedd.

Írtad, hogy már eljutottál lányokkal bizonyos szintig, csak megtorpantál.

De ilyenkor jusson eszedbe, hogy a lány nem lenne ott, veled, ha nem tetszenél neki.

Úgyhogy hajrá, csak bátran!

23/L

2010. márc. 17. 12:19
 13/14 A kérdező kommentje:
úúúú nagyon szépen köszi a válaszokat :D !
2010. márc. 17. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:
ha van humorod, és laza vagy, akkor teljesen oké vagy:-)))))))))))))))
2010. márc. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!