Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejöhetek-e így egy lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek-e így egy lánynak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, első sorban lányoktól: Hogy a csajok mennyire "díjazzák" a túlsúlyt.

176 magas vagyok, és 83 kg kb. , nem vagyok dagadt, csak ahogy a barátok mondják Husi. :) Vicces is, bár néha kötekedős tudok lenni, meg jókat tudok mondani a lányoknak. Sajnos soha nem tudok tovább lépni egy lánnyal. Már többször volt olyan, hogy nagyon jól összebarátkoztunk, és beszéltünk is a kettőnk közti kapcsolatunkról , de nem mertem kezdeményezni. Mit csináljak sztetek? 16/F

2010. márc. 15. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

elég cinkes de nem lehetetlen

nem minden csajnál a külső a fontos.

ami pedig téged illet, járj el gyúrni és az ilyen keménykötésű srácok mint te gyorsan fel szoktak szedni pár kiló izmot.

2010. márc. 15. 18:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig sportoltam. 7évet úsztam verseny szerűen, országos szintű eredményeim voltak, fociztam is 4évet bár abban nem voltam vmi nagy spieler, meg 2év karate. De ahogy abba hagytam, nagyon gyorsan elhíztam :(
2010. márc. 15. 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a súlyoddal hanem az önbizalmaddal van a probléma. Van egy kövér ismerősöm, és falja a nőket. Van önbizalma, van stílusa, humoros és őszinte. Kezdeményezz! Csak lazán.
2010. márc. 15. 18:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Félek a visszautasítástól sajnos. Nem merem megcsókolni :(
2010. márc. 15. 18:44
 5/14 anonim válasza:
Ha egy lány igazán szeret nem a külsődet nézi, de azért arrol SE feletkezz meg.
2010. márc. 15. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,énis az előző válaszolóhoz kapcsolódok.Járj el gyúrni,sok lány odáig van a nagydarab kigyúrt fiúkért.Nem kell kockahas de az a látszik h csinál valamit kategória.Nem mellesleg hatalmas adag önbizalmat ad (magamból kiindulva-17 éves lány vagyok,elkezdtem edzőterembe jérni,lefogytam és kiforálódtam,azóta jól érzem magam a bőrőömben)Szal én ezt tanácsolom neked :) és ne félj kezdeményezni
2010. márc. 17. 08:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát elmondanám, hogy sok nőnek nem tetszik a kigyúrt pasi..

Szóval ne miattuk, meg a haverok miatt kezdj el gyúrni, hanem MAGAD miatt. Valóban önbizalom növelés kellene Neked, akár edzéssel:)

amúgy meg a 173cm-hez nem sok a 83 kg.

a férfi 100kgtól kezdődik, és nem kőkemény izomzatra gondolok.

24L

2010. márc. 17. 08:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, elég magas vagy a súlyodhoz képest szerintem, és ne azzal foglalkozz hogy mit nem akarsz, hanem azzal hogy mit akarsz, szóval ne arra koncentrálj hogy visszafog utasítani és hogy félsz ettől, hanem arra hogy nem fog, mert miért utasítana vissza?

én sok sikert kívánok;)

16/L

2010. márc. 17. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Jól nézhetsz ki-de én már férjnél vagyok :-))

NE KEZDJ GYÚRNI, ha fontos neked fekvőtámaszozz otthon-reggel,este...

Nyugi van még idő lányokkal foglakozni...

2010. márc. 17. 09:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiányod van!Ne viccelj,ezekkel az "adottságokkal" semmi probléma,tán csak téged zavar!Talán segítek azzal ha leírom 184cm,113 kg vagyok,én is sportoltam évekig.A tekintélyem egy nagy részét a hasamon hordom én is,de ez soha nem volt akadálya annak hogy hölgyekkel "ismerkedjek"!Sőt!A finnyás csajokat(akik az esetek többségében semmire sem valók,esetleg egy menetre) kiszűri az életemből!Ha kedvesen, illedelmesen közeledsz egy lányhoz,ők sem tesznek veled másképp(az igazi hölgyekre gondolok,nem a műanyag nőkre).F 35
2010. márc. 17. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!