Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhetek-e így egy lánynak?
Arra lennék kíváncsi, első sorban lányoktól: Hogy a csajok mennyire "díjazzák" a túlsúlyt.
176 magas vagyok, és 83 kg kb. , nem vagyok dagadt, csak ahogy a barátok mondják Husi. :) Vicces is, bár néha kötekedős tudok lenni, meg jókat tudok mondani a lányoknak. Sajnos soha nem tudok tovább lépni egy lánnyal. Már többször volt olyan, hogy nagyon jól összebarátkoztunk, és beszéltünk is a kettőnk közti kapcsolatunkról , de nem mertem kezdeményezni. Mit csináljak sztetek? 16/F
elég cinkes de nem lehetetlen
nem minden csajnál a külső a fontos.
ami pedig téged illet, járj el gyúrni és az ilyen keménykötésű srácok mint te gyorsan fel szoktak szedni pár kiló izmot.
Hát elmondanám, hogy sok nőnek nem tetszik a kigyúrt pasi..
Szóval ne miattuk, meg a haverok miatt kezdj el gyúrni, hanem MAGAD miatt. Valóban önbizalom növelés kellene Neked, akár edzéssel:)
amúgy meg a 173cm-hez nem sok a 83 kg.
a férfi 100kgtól kezdődik, és nem kőkemény izomzatra gondolok.
24L
Egyetértek az előttem szólóval, elég magas vagy a súlyodhoz képest szerintem, és ne azzal foglalkozz hogy mit nem akarsz, hanem azzal hogy mit akarsz, szóval ne arra koncentrálj hogy visszafog utasítani és hogy félsz ettől, hanem arra hogy nem fog, mert miért utasítana vissza?
én sok sikert kívánok;)
16/L
Jól nézhetsz ki-de én már férjnél vagyok :-))
NE KEZDJ GYÚRNI, ha fontos neked fekvőtámaszozz otthon-reggel,este...
Nyugi van még idő lányokkal foglakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!