Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az hogy csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy csak akkor jossz ra, hogy mennyire fontos neked, mikor mar elveszitetted?

Figyelt kérdés
a legjobb baratomrol van szo...oszinten szeretett engem es egyszer szerelmet vallott...nagyon elszurtam a dolgot,minden az en hibam...elutasitottam,de baratok maradtunk...most jottem ra,hogy en is szeretem ugy,de mar kesoo..tehetek egyaltalan meg valamit??
2010. márc. 15. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátok maradtatok, akkor még nincs veszve minden. Jó barátok vagytok, nem érzed, h feszeng, ha együtt vagytok? Mert akkor simán lehet még ebből bármi. Mondd el neki, vagy jelentsd ki: "Randizni akarok veled."

Sztem ha már nem lenne esélyed, vagy már nem szeretné, eléggé visszavonult volna ebből a barátságból. Tudod, mindent vagy semmit alapon. De ha ez nem így történt, akkor talán még ő is reménykedik. :)

Egyébként hogy reagáltál rá, mikor bevallotta?

2010. márc. 15. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
hat meg onmagamnak is hazudtam,mert azt mondtam,hogy en csak baratsagot szeretnek...en hue...de rajottem idovel,hogy belezugtam:((
2010. márc. 15. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem írj neki hogy találkozzatok, és beszéld meg vele a dolgot
2010. márc. 15. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idő telt el a "vallomás" óta? És hogyan viselkedik azóta?

Mert sztem még nincs veszve minden. :)

Találkozzatok, és beszélgessetek! :)

- első válaszoló vagyok -

2010. márc. 15. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
azért akkor jön rá az ember h mennyit jelentet neki a másik mert már természetesnek bizonyul h sokat vannak egyeütt és most h elutasítottad lehet h nem bír a szemed elé állni én is voltam hasonló helyzetben...és a helyedben elé állnék és megmondanám neki h mit érzek...lehet h nem úgy fog reagálni ahogy szeretnéd de persze előbb próbáld meg kipuhatolni h jeletesz e még neki valamit és ha igen akkor meg nincs min gondolkozni...
2010. márc. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!