Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom azt mondta, neki mindegy, hogy együtt vagyunk-e, vagy sem. Most akkor mi van?
2éve vagyunk együtt.
nem tudom milrt csak most jutott eszembe megkérdezni,hogy velem képzeli-e a jövőjét.a válasz az volt,hogy neki nincsenek hosszútávú tervei.ő csak úgy van.velem,vagy nélkülem,ő akkor is "lesz"
.....most ezzel nem tudok mit kezdeni....
N26
Azt jelenti amit mondott, hogy neki ha vagy ha nem vagy 8, mert ő egyedül is úgy van mint amikor veled van, neki mindegy magyarul.
A teendő pedig az lett volna, hogy erre te rávágod, akkor kalap s felállsz (összepakolsz) s elmész, illetve elmondod neki tagolva, hogy értse a gyenge fejével, hogy többet ne keressen, oszt pá.
mondjuk,róla tudni kell,hogy az a fajta srác,akit az iskolában mindenki b*sztatott, mert csendes stréber volt. most is ilyen visszahúzódó,kocka.
hogy nőért hagy el,azért valamiért nem aggódok.aztán ki tudja...
Szerintem ha 2 év után nem tudja eldönteni, hogy akar e közös jövőt vagy sem, ott már régen baj van...Az én páromnak már ilyenkor megvoltak a tervei velem/velünk.
Én a helyedben nem pocsékolnék több időt egy ilyen bizonytalan kapcsolatba.
2 hét után még normális, ha ilyet mond.
2 hónap után is beleférhet.
Na de..., 2 ÉV után?
Max ha a "nincsenek hosszú távú terveim"- után pont, nem folytatja tovább. Én sem vagyok az egymással tervezgetős fajta és mindig kerültem is az ilyen hosszú távú, együtt élünk-e sok év múlva meg mit gondolsz stb stb dolgokat, egyszerűen nem vagyok az a típus.
De max annyit mondtam mindig is, h nem gondolkozok ilyenen vagy h nem tervezek ilyeneket előre.
Az én barátom is kocka, de ő 2 hét és hónap után is odáig volt értem és hogy vagyok neki, pedig volt szó róla, hogy továbbtanulás miatt én erre, ő arra, nem tudni mi lesz és ki volt ettől is kicsit. És velem maradt. 3. évfordulón pedig meg is kérte a kezem.
Ez elég nyers kijelentés volt (és beszédes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!