Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg nem letezik fiu-lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg nem letezik fiu-lany baratsag?

Figyelt kérdés
Tobbet erzek mint baratsag,a legjobb baratom irant,de neki csaja van.Semmikeppen sem mondanam el ezt neki,mert felek,hogy tonkre teszem a kapcsolatat es a mi baratsagunkat is...nem vagyok biztos abban,hogy szerelmes vagyok-e vagy csak feltekeny vagyok az uj csajra mert vele tobbet van mostanaban??mig nem volt a csaj,addig nem ereztem ezt...nem akarom elvesziteni de nem birok meglenni nelkule:(
2010. márc. 15. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
amúgy még 1 kérdés, láttad a csajt, biztos, hogy van neki más vagy lehet, hogy csak mondja?
2010. márc. 15. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Létezik, de csak akkor, ha mindkét fél hisz benne, és mindkét fél elfogadja/úgy gondolja, h csak barátok.

Szóval meg kell hozzá találni az ideális másik felet. :)

Nekem szerencsém van, a legjobb barátom fiú, és annyira nem jövünk be egymásnak, vagyis inkább nem vagyunk egymás esetei, h megmosolyogtató. :)

Szoktuk is egymást húzni ezzel. :D Bár, a maga nemében biztos ő is jóképű, de nekem az egészen más karakterek tetszenek.

És az a jó, h meg tudjuk egymással beszélni a szívügyeket is. Sokkal jobb tanácsokat tud adni, mint egy lány, aki netán ugyanabban szenved, mint én. :)

Bár, most ez se játszik, mert tartós párkapcsolatom van, kiegyensúlyozott, és neki is. :)

Szóval sztem létezik. És még az is lehet, h a tietek is az. Nekem is furcsa volt, mikor megkérte a barátnője kezét...

Talán mert benned/bennünk van a félsz, h utána már kevesebb ideje lesz rám/ránk. :)

(23/L)

2010. márc. 15. 17:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Elmondta nekem,hogy mennyire szerelmes a csajba es elore azt hittem,hogy mindez csak azert van,hogy engem elfelejtsen..de most mar ugyerzem,hogy kerul engem:((
2010. márc. 15. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Noss! Továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy hívd fel és legalább beszélj vele, és akár egyből meg is kérdezheted tőle, hogy miért kerül , hanyagol el téged. Vagy ha nem mered felhívni írj egy e-mailt neki.

Amúgy miért érzed azt , hogy kerül téged?

2010. márc. 15. 19:04
 15/16 A kérdező kommentje:
mert idaig mindennap beszeltunk,taliztunk stb...de most nagyon ritkan s ha egy tarsasagban vagyunk akkor is massal van:(
2010. márc. 15. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Jólvan szerintem akkor ne reménykedj túl sok jóban. Hívd fel kérdezd meg őt , mond el mit érzel. És utána írd már meg légyszí , hogy mi lett belőle.
2010. márc. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!