Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, ahol a nő keres többet? (többi lent)

Figyelt kérdés
A ti kapcsolatotokban nem okoz gondot? Az én páromat nagyon zavarja.
2015. okt. 6. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Per pillanat egyikunk sem keres mert tanulunk, De mikor volt munkank en lenyegesen tobbet kerestem mint a parom es soha nem zavarta.

18/L 21 /F

Viszont a jovoben nagyon valoszinu,hogy o fog tobbet keresni

2015. okt. 6. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Én többet keresek saccperkb 70 ezerrel a vőlegényemnél, de nem igazán került még köztünk szóba, mivel közösen élünk, közös kiadásokkal, nem igazán számolgatunk mindent forintra pontosan, pedig nincs közös számlánk, mert egyikőnk sem akar, de nem mi úgy vagyunk, hogy ami az enyém az a tiéd is, szóval nem foglalkozunk számokkal.
2015. okt. 6. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Kb.2-3x annyit keresek mint a férjem.

Alapjában véve nem ez zavarja, hanem az, hogy az ő munkája mennyire nincs megfizetve.

2015. okt. 6. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam eddig 5-ből 4x a nő keresett többet, de sosem jelentett problémát.
2015. okt. 6. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100 ezerrel keresek többet, nem zavarja, de külön kassza van
2015. okt. 6. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem zavarja a férjemet. Volt, hogy ő keresett többet, most épp úgy alakult, hogy én. Nincs ebben semmi.
2015. okt. 6. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Én keresek jobban, régebben azért, mert engem támogattak otthonról is, most pedig már a munkámért kapok 2x annyit, mint ő. Nagyon zavarta mindig is, nem volt hajlandó a közös kasszára, most pedig ezért megyünk szét. Sztem az agyára ment ez a felfogás, hogy ettől ő nem férfi... Sajnálom, nekem ez a tapasztalatom. Soha nem vetettem a szemére egyébként és nem éreztettem vele...
2015. okt. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!