Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a barátnőmet, hogy fogyjon, de ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Két hete vagyok együtt a barátnőmmel és lefeküdtünk egymással...(Tudom nagyon gyorsan ment, még számomra is gyors volt).

Minden esetre, amikor először voltam nála és simogattam és levetkezőtt elöttem láttam csak, hogy milyen kis ducika szegény. (A randinkon jól eltakarta valahogy, mert észre se vettem).

Minden esetre nem tudom, hogy miért, de zavar, hogy duci a barátnőm, mert olyan jó tulajdonságai vannak, szép arca van, meg a bőre is szép, számomra szerintem egy tökéletes lány lehetne, de nem így!! Tudom, hogy ez nem szép dolog tőlem, de ez az igazság.

Én túlságosan vékony vagyok férfi létemre, ő meg túl ducika (nem nehéz súlyra, mert fel tudom emelni, csak nagyon vastagok a karjai és a combjai). Ha akarja én is szívesen változtatok magamon, izmosodok, hízlalom magam stb...

Tegnap kérdeztem, hogy ő min változtatna a külsőmön, de azt mondta, hogy:"semmit, így vagyok tökéletes". De biztos van valami, mert elöző hétvégén azt mondta, hogy túl vékonyka vagyok és kért, hogy hízzak...

Szerintetek hogyan mondjam el neki ? Nem akarom megbántani, de neki is jobb lenne szerintem.

20 N/F

2015. okt. 4. 14:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ui.: a 3. mondatomat felejtsd el, légyszi, félreértelmeztem az a részt. Bocsi.
2015. okt. 4. 16:06
 12/21 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem ez elég gáz, mikor egy pár mindkét fele nyaggatja a másikat hogy hogy nézzen ki. Minek vagytok együtt?
2015. okt. 4. 16:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Uuu, ebből nem jőssz ki jól, lehet őt meg az zavarja, hogy vékony vagy, vagy kicsi a hím nemi szerved :).

Szerintem mutasd meg ezt a kérdést neki meg a másikat is, az megoldja a bajod biztos, vadparaszt.

2015. okt. 4. 19:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Gondolom feminista nőkkel van dolgom :)
2015. okt. 4. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egyáltalán tudod mit jelent ez a fogalom.
2015. okt. 4. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, olyanokkal, akik azon a véleményen vannak, hogy ha nem tetszett nem kellett volna megdugni, főleg ha tudod, hogy érzékeny lelkű, illetve előtte be lehetett volna avatni őt is, hogy habár belefutott a lompos(ka) igazából szégyelled, s nem utólag áradozni erről itt.
2015. okt. 4. 20:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Neeem... Nincsen itt kihasználásról szó, csak nem tudtok mindent, ezért van ilyen rossz kép most rólam, de nem baj.
2015. okt. 4. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Én pedig férfi létemre már túl voltam olyan nőkön, akik karcsúak, divatosak, szépek voltak, mégis olyan gonosz, önző természetük volt, hogy ha véletlenül eszembe jutnak, vagy látom őket az utcán, elfog az undor. Mindent megadnék, ha olyan barátnőm lehetne, mint neked, nem akarnám megváltoztatni a külsejét, boldog lennék mellette, ha őszintén szeretne, és jól éreznénk magunkat együtt.

Gondolom azért mondta, hogy hízzál, mert panaszkodtál neki a saját alkatodról, ami egyébként az önbizalom hiányának a jele, és jót akart neked azzal, hogy motivál. De ahhoz neked semmi jogod nincs, hogy rávedd a fogyásra a barátnődet, ameddig ő nem hozza fel a témát, hogy zavarja a testsúlya, még finoman se említsed neki a fogyás lehetőségét! Ezzel vérig sértenéd.

2015. okt. 4. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:

mi köze a feminizmusnak ahhoz, hogy 2 olyan ember legyen együtt, akik nem akarják már rögtön a kapcsolat elején megváltoztatni egymást? :D

nem értelek, nekem ha nem tetszik alapvetően valakiben valami, azzal nem jövök össze.

2015. okt. 4. 21:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad és szakíts vele.

Megnéztem a másik kérdésedet, csak azért mert nem akarod megbántani, ne maradj vele kapcsolatban...

2015. okt. 4. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!