Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy beleszerettem?

Figyelt kérdés
Van egy srác.Interneten ismerkedtünk meg,szoktunk beszélgetni is és mindig nagyon kedves.Ha rámír gyorsabban ver a szívem,vágyom rá hogy megérintsen.De sajnos még csak egy hete ismerem és nem is láttam személyesen , de ha nem beszélünk mindig hiányzik és csak rá gondolok.Lehet hogy így is beleszerettem?
2010. márc. 15. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Kitartás lyányom, már úton van a fehér köpenyes szórakoztató brigád :P
2010. márc. 15. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
NEM. TERHES VAGY MENNY ORVOSHOZ
2010. márc. 15. 12:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Hagyjad már ezt a terheses szöveget öreg...tök gáz vagy.
2010. márc. 15. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
én vagyok tök gáz? interneten ismerkedsz és azt hiszed, hogy 1 hét után beleszeretsz..... nem is ismered hogy szerethetnél bele ?
2010. márc. 15. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:

hát ez nem szerelem én is voltam már így:$

de aztán találkoztunk és nagyon csalódtam élőben nem tetszett...:S

ez inkább fellángolás de persze ha találkoztok és úgy is bejön akk kialakulhat a szerelem;D

16/L

2010. márc. 15. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez csak fellángolás, ha még nem is találkoztatok személyesen akkor felejtős ez a szerelem dolog. Interneten bárki tud megható nagydumás érzékeny szövegeket írni, aztán ha találkozol vele , meg sem mer mukkanni. De az is lehet, hogy még soha senki nem írt neked olyan szépeket mint ő....
2010. márc. 15. 12:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De amúgy nem tudom...nagyon messze lakik 2 órára tőlem:(

Szal nem is tudom hogy oldjuk meg a találkozást...

2010. márc. 15. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Élőben is rengeteg kiábrándító ember van.

Lehet, hogy beleszerettél, DE abba a képbe csak, amit keveset tudsz róla és, amit te hozzá képzeltél kis ábrándozások közben. :)

2010. márc. 15. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem meg belelehet szeretni:)én 2 éve vagyok együtt a barátommal,aki az első nekem.És vele is az Interneten ismerkedtem meg.először csak MSN-en beszélgettünk,de már akkoris alig vártam hog feljöjjön és írjon.órákat beszélgettünk és élőbe még nemis láttam akkor mégis úgyéreztem hogy barátilag nagyon szeretem:) aztán ez lett a vége:)két éve együttvagyunk és szeretjük egymást!
2010. márc. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!