Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok válaszát várom! MÉrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszát várom! MÉrt nem fekszik le velem?

Figyelt kérdés
Szóval több mint egy hónapja vagyok eggyütt egy lánnyal és nagyon szeretem de nem akar velem lefeküdni pedig az előző barátjával sokkal hamarabb lefeküdt!!! és így nagyon rosszul esik.....lehet csak játszik velem? ez már nemis a sexről szól hanem hogy én alacsonyabbrendűnek érzem magam és ezt nemsokáig bírom.... mit tegyek?
2010. márc. 14. 23:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van!bár nem akarom a lovat adni alád, de így ahogy olvasom a dolgokat,sztem jogos a kérdésed,mert ha az előző pasijával lefeküdt akkor ha már nem szűz nem attól fél hogy elveszíti:)Hanem valami más oka lehet ennek!ha tényleg szereted akkor éreztesd is vele(de ne csak azért hogy lefeküdjön veled)!és ha igazán szereted akkor nem kell eröltetni,akkor megvárod!Egy hónap nemsok,én biztos nem feküdnék le senkivel egy hónap után sőt sztem még fél év után sem!szal ha szereted,megvárod amíg azt nem mondja neked hogy mostmár "felkészült" ,vagy akarja!ennyi:)
2010. márc. 15. 15:03
 22/22 anonim válasza:
Mit veszíthet a csaj? Lehet az előzőt is utólag elhamarkodottnak ítélte meg utólag és téged érdemesnek tart arra hogy előtte normálisan kiismerjen.De nem érdemled meg ha így cseszteted és nyüszítesz a lyuk mellett -.-
2010. márc. 16. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!