Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszát várom! MÉrt nem fekszik le velem?
Basszus, ez nagyon gyér h a régi dolgaival dobálózol. Sértett kisfiú, és majd felhozod, h az exet, 3 nappal előbb sz*pta le mint téged, komolyan vedd már észre magad. Amúgy meg abba is belegondolhatnál h csak d*gni akarod e már végre, h hiúságod helyreálljon, vagy felépített kapcsolatot akarsz. Mert ha a 2., akkor ne hisztizzél, h bezzegvelekorábbannyenyenynyenen..., "hanem építkezzél".
23L
ezaz, ilyenneket ne mondj neki.
meg ha nagyon erőlteted az fogja hinni hogy csak arra kellesz neki. az az egy honap nem sok még szerintem, sőt..
az meg hogy más volt..lehet hogy belé szerelmes volt már akkor, de beléd meg még nem teljesen..főleg ha ilyeneket mondasz neki..
Lehet,mert le se feküdt még senkivel se és fél tőle? :)
Amúgy meg szerintem se modnogasd neki ezt a bezzeg dolgot,mert akkor csak azért se fog,én legalábis is ilyen vagyok.Na meg hihetetlen már így,hogy neked ő nem csak szexre kell.
18/L
Ja, mert ha d*gtatok már akkor nem? Hány éves vagy öcsém? 12?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!