Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác csak szórakozik velem? Nem értem. Többi lent
az:(
hát azért van kivétel:) fiúknál is persze:)
most annyira felidegelt úgy megtudnám ütni:@
Nekem csak 2napja nem ir:S:S
Előtte minden nap beszéltünk,"drágámnak szolitott stb" csokokat küldött ... és most meg nem ir...
nem tudom milett vele :|
köcsögjee
Az előző válaszoló vagyok..
Egyébként te/ő hány évesek vagytok??
nagyonsok fiú haverom van, és az egyik pont ilyen típus mint amit te leírtál, kedves aranyos még helyes is.., szinte már "tökéletes"..LENNE de igen több vasat tart a tűzbe.. (: 10000%..
szerintem ne foglalkozz vele, keress magadnak mást.. mielőtt még beleszeretsz :S
Én is ezt csinálom a csajokkal. Addig amíg el nem kezdenek érdeklődni. Megsúgom jó lenne ha felbukkannál. Egyáltalnán nem lenne ciki. Jól esne ha ugyan nem találkoztatok de mégis te is akarnál valamit. Ő folyamatosan hajtott rád. Te 0.00001 részét tetted meg amit ő. Több csajjal csinálja ugyan ezt hidd el. Én is igy vok vele ha egy csajra ráhajtok és ő fogadja a közeledésem de igazán nem tudom hogy ő miért nem érdelődik (hiába tűnök el) akkor bizony leszarom a csajt. Muszáj. Ha nincs pozitív válasz nincs az hogy a csaj önszántából (büszkeségét félre teszi) elkezd érdeklődni, bizony ott hagyom a fenébe és foglalkozok azzal aki kiváncsi rám.
Remélem segítettem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!