Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez nem zavarna, ha a párotok exbarátnője ezt csinálná? Jogosan vagyok kiakadva?
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, 2 hónapja jártunk, amikor először hazavitt bemutatni a családjának. Van egy öccse, aki otthon lakik velük, meg egy nővére, aki már külön él, de hétvégékre néha ő is hazamegy hozzájuk, hogy találkozzon a tesókkal meg az anyukájukkal.
Aranyosak velem, szeretnek engem, meg soha nem éreztetik velem, hogy ne lennék a család tagja vagy ilyesmi, mégis, nem annyira szeretek ott lenni a párom exbarátnője miatt.
Ők majdnem 5 évig voltak együtt, és nagyon szerette a csajt a párom családja. Sőt, igazából a mai napig is szeretik és ez a bajom. A barátom nővére és a drágalátos exbarátnő olyan szinten puszipajtások, hogy kölcsön adogatnak egymásnak ruhákat, hét közben is találkoznak és megisznak együtt egy-egy kávét vagy ilyesmit, engem meg pl még sose hívott kávézni meg semmi. Volt olyan, hogy náluk voltam hétvégén, és erre beállított az excsaj, hogy jaj, csak a barátom nővérének hozott vissza valamit, épp csak beugrott, de erre anyósjelöltem is olyan kis kedves volt vele, totál körbeugrálta, hogy jaj, így meg úgy, mennyire örül neki, hogy végre látja, jöhetne gyakrabban is (hogy mi vaaaan???) meg hogy ha van kedve, maradjon ebédre (???), de végül az excsajnak volt azért annyi esze, hogy elhúzza a csíkot és ne lábatlankodjon ott tovább... De az a bajom, hogy a mai napig tök jóban van a csajjal az egész család, mindenki odáig van tőle, hogy jaj, milyen rendes lány, meg mittomén, mondom, párom nővére a mai napig rendszeresen találkozgat vele olyan nagy barátnők, anyóssal is szoktak néha beszélni telefonon, van amikor így random beállít, vagy a barátom nővérével együtt jönnek, hogy "ő épp csak beugrott köszönni", és anyós olyankor majd' elájul az örömtől, hogy jaj, hát itt a kedvenc kis "majdnem-menye"... megőrülök tőle, komolyan!! Nekem ez baromi rosszul esik, tele van a hócipőm a csajjal, sőt, néha barátom nővérével is, mert ő is folyton szóba hozza a csajt, hogy mi újság vele, miket mesélt neki a legutóbbi kávézgatásuk során, meg hogy puszilta/üdvözölte az egész családot, meg mittomén, jaj, jövő héten ide mentek együtt, meg oda mennek, mintha ez bárkit is érdekelne! Annyira utálom már ezt a csajt, hogy az valami hihetetlen! Miért nem tud már eltűnni az életünkből?! Mire jó ez neki, hogy a mai napig odajár jópofizni?! Engem nagyon idegesít! Azt akarom, hogy szálljon ki a családi életünkből! Hiába mondtam barátomnak, hogy ez engem mennyire zavar és frusztrál, hogy folyton azt kell hallgatnom, hogy a Nórika így meg a Nórika úgy, meg hogy néha konkrétan kerülgetnem kell őt a házban, mert odapofátlankodik, a barátom csak annyit mondta, szerinte túlreagálom egy kicsit és próbáljak meg nem foglalkozni vele, ő se foglalkozik már a csajjal, de a házból nem tilthatja ki és a családját se tilthatja el tőle, meg hogy értsem meg, hogy 5 év az mégis csak 5 év volt, stb, de nekem ezek csak kifogások! Mi az, hogy 5 év az 5 év?! Kinél normális dolog az, hogy szakítás után is halál nyugodtan odajárkál még az ex jópofizni a volt barátja családjához?! Nagyon ki vagyok már emiatt akadva, hogy anyós meg a barátom nővére is folyton Nórikát fújja, arról nem is beszélve, hogy a barátom öccse most jött össze pár hete egy lánnyal, aki történetesen pont Nóri szaktársa és egyben barátnője, szóval most már tőle is hallgathatom majd...
Tőle előbb kérnek szívességet, mint tőlem, előbb felhívják és felköszöntik akármilyen ünnep alkalmával, mint engem... A múltkor elmentünk valami szabadtéri programra hétvégén, együtt az egész család, és persze, hogy az volt az első, hogy vigyünk a vásárból valami kis apróságot a drágalátos Nórikának is... illetve anyós látott valami vacakot, amit állítólag a csaj nagyon szeret vagy régen nagyon szeretett vagy mittomén és jaj, azt el kell neki vinni ajándékba, mert hogy fog majd neki örülni... hát pont leszarom, hogy minek örül!! Azt csodáltam, hogy nem hívták fel egyből őt is, hogy nem akar-e velünk jönni kirándulni, mert akkor tuti otthon is maradtam volna!
Szerintetek mit kéne csinálnom? Vagy igaza van a barátomnak és tényleg én reagálom túl? Nem hiszem el, hogy ez normális dolog! Most őszintén, titeket ez nem idegesítene?!
24/L
Az én meglátásom, hogy ez már beteges féltékenység...Úgy lenézed a csajt, ahogy maxon tőled telik. Ezzel a kommenteddel "elmondtál" mindent: "Egyébként ezt leszámítva nem tudok rosszat mondani a csajról, szép lány (sajnos...), vagyis inkább olyan kis bájos típus, sokat mosolyog és mindig mindenkivel kedves... engem pl. ez is zavar, de nem tudom, miért. Kicsit olyan "behízelgőnek" gondolom talán miatta, de lehet, hogy csak az ellenszenvemet vetítem ki erre is.
Egyetemre jár, idén fog végezni, mellette dolgozgat is, ha épp úgy van. Családi körben persze ez is egy újabb csodálatraméltó tulajdonság, suli mellett dolgozik, egyetemi végzettsége lesz, hű, nahát... -.- "
Persze, abban biztos vagyok, hogy szrul esik, de: jóban van a családdal (Miért is ne lenne?), a pasid tesójának a bnője (Miért ne lehetne az?) s ebből kiindulva persze, hogy néha beteszi a lábát a házba (Mert mondjuk a bnőjéhez megy?!). Ergo nem értem a rinyát. Ha én lennék ebben a helyzetben, csakazért is megmutatnám neki a tutit, pl. érezze, hogy milyen boldog vagyok az exével, had lássa stb. Őt meg leszrnám.
Szerintem kell az egészséges féltékenykedés...de ahogy itt beszélsz róla már beteges. Sőt, szerintem ha a párodnak is így adod elő élőben, nem hiszem, h hosszútávon elfog így viselni!
Idegesítene!
Ki szakított kivel?
Nekem már gyanús lenne, ha még ilyeneket is beszólogat neki.
Én is jóban vagyok az exem hugával, szoktam is vele találkozni, de a bátyját rég láttam és nem is járok a nyakára. Igaz nem is egy helyen laknak, de akkor sem járnék menetrendszerűen hozzájuk, a családjához (pedig kedveltek engem is, azt mondják mai napig, hogy hülye volt, amiért így viselkedett velem és én szakítottam azért). Ha meg nője lenne, semmiképp sem mennék, mert kellemetlen helyzet tudna születni ilyenből, még akkor is ha nem szeretem már rég és ő sem engem.
Lehet máshol is találkozni!
Csak gondolkodnia kéne a csajnak is!
Nem okolod a családot, nem okolod a pasidat de mégis ők azok akik beengedik, mégis Ő az aki nem téríti észhez a családját, sem az exét!
Ex nem menne oda ha nem engednék!
Ha a pasid igazán szeretne kiállna érted, de nem teszi, vedd észre!
Legyen már hibás mindenki... :D
Nem is kell okolnia a családját, nyilván az anyja a SAJÁT házába azt enged be, akit akar. Majd ha lesz sajátjuk, akkor majd ők döntik el. A pasinak nem is lenne itt mit kiállni a csajért.
26-os, köszönöm szépen a tanácsokat, majd igyekszem kevésbé hagyni magam és kiállni magamért, ha már másnak (pl. a páromnak) nincs hozzá szíve/kedve.
27-es, neked is köszönöm szépen, jól esett olvasni a válaszodat, pontosan ugyanígy érzem és gondolom én is, ahogy te leírtad.
Egyébként a barátom szakított a csajjal, ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!