Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túlzás? Ti mit szólnátok ha a lányotok ilyet csinálna?
Engednétek, hogy a lányotok együtt aludjon a barátjával?
(A barátjával majdnem 2 éve együtt van, távkapcsolatban. Kb. annyira, hogy havonta 1x tudnak találkozni. Rengeteget beszélnek. A lányom 16 éves múlt, a barátja 20.)
Ha olyan szülő akarsz lenni, mint az enyémek 18 éves koráig szó se lehet róla. Aztán titokban úgy is együtt vannak. És ahhoz, hogy lefeküdjenek nem kell estének lenni...
Én inkább tájékoztatnám a védekezésről.
Nincs értelme tiltani, úgyis együtt fognak lenni, ha együtt akarnak. Viszont arról győződj meg, hogy a lányod tudja mit csinál, tisztában van a védekezéssel, főként ha nem akarsz idejekorán nagymama lenni.
Ebben sok fiatal szörnyen tudatlan, lásd átlag gyakori kérdések pl. Első alkalomtól is lehetek terhes? Barátom spermás kézzel ujjazott, lehetek-e terhes? Kihúztuk időben, ugye nem lehetek terhes? És hasonló nyalánkságok.
Nem mert meg gyerek es nem nagykoru es nem ertek egyet vele.Mas kerdes h tudom h a szexhez nem kell ott aludni, de nem gondolom h egy16 eves kolyoknek a pasijanal kene aludnia:-)
Sztem ez meg baromi korai:-)
16 éves lányra már nem lehet erényövet felrakni! Felesleges megtiltani, csak haragudni fog rád és megteszik máshol és máskor nem éjszaka!
Inkább győződj meg róla, hogy mindketten tisztában vannak-e azzal, hogyan ne csináljanak belőletek nagyszülőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!