Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez túlzás? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túlzás? Ti mit szólnátok ha a lányotok ilyet csinálna?

Figyelt kérdés

Engednétek, hogy a lányotok együtt aludjon a barátjával?

(A barátjával majdnem 2 éve együtt van, távkapcsolatban. Kb. annyira, hogy havonta 1x tudnak találkozni. Rengeteget beszélnek. A lányom 16 éves múlt, a barátja 20.)

2015. ápr. 2. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Itt mindenkinek feltétlenül a szexet jelenti az együtt alvás?!

Amúgy igen. Túlzás. Én megengedném neki. Csodálkozom, hogy majd' két éve bírja ezt a srác...

2015. ápr. 2. 22:57
 12/16 Scav ***** válasza:
85%
Szex lesz. Vagy már volt is. Felesleges a tiltás. Inkább tájékoztatni kéne. Mondjuk én 20 éves fiúként havi 1 alkalom mellett azért keresgélnék mást is... Azért az elég sovány vigasz. Havi egy... nem csak szexuális, érzelmi szempontból is. Ok, chat meg facebook, de azért jobb élőben. Ölelés, csók, összebújás. Ez azért többször kellene, mint havi 1 alkalom. Én biztosan nem nehezíteném meg a lányom helyzetét azzal, hogy nem alhatnak együtt. Szerintem már rég túl vannak az első szeretkezésen. Legalizálni kellene, mert így csak rosszabb lesz. Titkolózásból bizalmatlanság lesz.
2015. ápr. 2. 23:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendszeresen szokott jönni, de eddig még nem alhattak együtt.
2015. ápr. 2. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megengedték simán. Anyum úgy volt vele, hogy szexelni nappal is tudunk, és mennyire igaza volt!

Úgy is megoldják, ha akarják, nem az fogja őket visszatartani, hogy nem alhatnak együtt.

Inkább normális felvilágosítás, egy doboz gumi kellene, nem megtiltani nekik.

Örülök, hogy anyám így állt a témához.

2015. ápr. 3. 08:45
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: Na végre, vannak laza anyukák is! Én is mindig attól parázok, hogy kifogok egy kérdezőhöz hasonló anyósjelöltet:D

De az szerintem gáz, ha a gumit a szülő veszi meg. Oké, szexeljenek, mert a szex nem egy bűncselekmény, vagy egy ördögi dolog, aminek semmiképp nem szabad bekövetkeznie, ahogy véli a legtöbb szülő...De azért egyik szülő sem fogja tálcán felkínálni a gumit, hogy "Tessék, nyugodtan dugd meg a lányomat." :DD

2015. ápr. 3. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó, gumit nekem se anyám vett... De még mindig inkább az, mint hogy tiltsa a dolgokat:D

Amúgy igen, baromi szerencsés vagyok, nagyon normális szüleim vannak. Mindig lazán kezeltek mindent, nem voltam rövid pórázon fogva, de nyilván ehhez az is kellett, hogy meglegyen a magamhoz való eszem. Ha visszaéltem volna a bizalmukkal, akkor biztos bekeményítenek, de sosem volt rá szükség. Jól tanultam, nem kallódtam el. Voltak tipikus tini húzásaim (1-2 rendes berúgás meg hasonlók), de azért mindig tudtam, hol a határ.

15 évesen fesztiválra is simán elengedtek a hasonlóan normális barátaimmal. Barátom bármikor nálam alhatott, és is mehettem hozzá több napra, pedig 200 km-re lakott.

Nem lehet egy gyereket mindentől megvédeni.

De pont ezek miatt nem érzem azt, hogy bármit is el kellene titkolnom a szüleim elől. Tudom, hogy rájuk számíthatok akkor is, ha hülyeséget csinálok:D

2015. ápr. 3. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!