Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ez volt a baja velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ez volt a baja velem vagy ez valami kifogás?

Figyelt kérdés

4 hónapja ismerkedtem egy sráccal, párszor találkoztunk (1 éjszakásnak indult, de jól éreztük magunkat és megszerettük volna ismerni egymást) majd közölte, hogy túl féltékeny és nem bírja a gondolatot, hogy olyan "sok" pasival voltam előtte. Akkor elköszöntünk, ő továbbra is keresett, hogy látni akar, hiányzok neki stb, de mindig nemet mondtam, ameddig nem tudja, hogy el tud-e fogadni. Most megint megkeresett, igent mondtam. Megint nagyon jó volt együtt. Majd pár napig nem is keresett, végül megírta, hogy nagyon jól érzi magát velem, imád velem lenni, mindenben tökéletes vagyok neki (okos vagyok, szép, vicces , tehát minden pozitivnak elmondott) viszont egy problémája van: hogy szerinte nem törődök a jövőmmel és ő ennek az ellentéte és szerinte nem illünk össze.

Hozzáteszem, diplomás vagyok, most végzem a mesterképzést, tehát ne egy aluliskolázott, buta kislányt képzeljetek el. De tény, hogy ő tényleg borzasztó karrierista és szinte minden gondolata ekörül forog.

Ilyen van? Hogy valaki ezért ne akarjon még csak megismerni se jobban (összesen ha 5X találkoztunk, de nem is igazi randik voltak), mert nem vagyok ambiciózus szerinte? Vagy ez csak valami kifogás?

(tudom az elmesélésemből úgy tűnhet, csak szexre ment a dolog, de ez szinte teljesen kizárható. Vagy pedig ő a legjobb színész a világon. De őszintének ismertem meg)

22 vagyok a srác 24.

2015. szept. 30. 21:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Konnyuveru a neniked.

Nem fogok tobbszor talalkozni vele, sot nem is valaszolok, ha ir. Csak kivancsi voltam ki kit gondol, mert nekem nem allt ossze a kep.

2015. szept. 30. 22:46
 12/23 anonim ***** válasza:
22 évesen hogyan végzed a mesterképzést? 5-6 év mindez, hány évesen érettségiztel?
2015. szept. 30. 22:48
 13/23 A kérdező kommentje:
18 evesen. 3 ev volt a bsc, most msc 2. Év 1. Félévben jarok. Nem ertem, mibe probalsz most belekotni...(?)
2015. okt. 1. 00:02
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

Te komolyan nem érzed a hibát a saját jellemedben?Hogy lehetsz ennyire vak?

Nem kéne kapásból elküldeni melegebb éghajlatra azt aki benned látja a hibát,inkább mérlegelni kéne,hogy talán tényleg így van és esetleg változtatni egy-két dolgon.

Aki ennyire öntelt annak még tanácsot sem lehet/érdemes adni úgysem fogadja meg csak tovább keresi a hibát más emberekben ahelyett,hogy magába nézne.Szomorú.

Ha a butaság lenne az ok az megbocsátható lenne,de az önteltség nem,az csak ellenszenvessé tesz.

Biztosan csinos vagy,hogy ilyen jellem mellett is találsz magadnak fiúkat akik bedőlnek neked.

2015. okt. 1. 00:15
 15/23 Fish1 ***** válasza:

Nem feltétlen kifogás. Lehet, hogy tényleg ezt gondolja.

Attól függ, hogy milyen szituban jött elő ez, hogy szerinte nem vagy ambiciózus. Ha pl. én azt látnám a másikon, hogy úgy áll a jövőjéhez, hogy "majd lesz valami", de tenni nem tesz sokmindent, vagy lusta, akkor az nekem se tetszene.

Konkrét válaszhoz azt kellene tudni, hogy mire, miért mondta ezt neked.

2015. okt. 1. 00:22
 16/23 A kérdező kommentje:

74%-os!

Először azt sem tudtam miről beszélsz, mivel mégcsak nem is CÉLZOTT egyik komment se arra, hogy bennem van a hiba...Ha csak az nem, hogy lehet tényleg komolyan gondolta ezt a srác és tényleg nem vagyok ambiciózus, de erre meg nem mondtam még egyelőre semmit.

De leesett, hogy neked az nem tetszett, hogy elküldtelek a nénikédbe, mert azt mondtad könnyűvérű vagyok. Nos... Nem vagyok. Nem ismersz. Azzal fekszem le, aki nagyon tetszik, nem összevissza mindenkivel. Neked meg az nem tetszik, hogy ezt nő létemre csinálom. Szóval ezért írtam. Öntelt lennék? Te meg elég ostoba vagy, hogy a jellememre utalgatsz, hogy milyen szörnyű lehet, pár sor alapján, amit írtam. Elárulom: Neki a jellemem nagyon tetszett, ezért is érezte magát velem nagyon jól. Szóval irreleváns, amiket írogatsz.

Visszatérve arra, hogy nem törődök a jövőmmel. Egyetemre járok éppen és vannak terveim is, amikről tudott. (Sajnos azzal már nem tudok mit kezdeni, ha ezek neki nem elég jók) Éppen ez az...Hogy NEM jött fel soha ez a téma köztünk. Soha nem említette, hogy neki ez gond és sosem úgy érdeklődött, mint akinek nagyon fontos ez. Ezt csak a semmíből írta meg nekem a "szakító" üzenetében.

2015. okt. 1. 08:01
 17/23 Fish1 ***** válasza:
Szerintem akkor érdemes lenne rákérdezned nála, hogy konkrétan mi miatt látja/érzi így. Ha csak hümmög vagy nem tud értelmes választ adni, akkor valószínűleg mondvacsinált indok. Ha van rá kézzelfogható magyarázata, akkor lehet, hogy érdemes elgondolkodnod azon, amit mond, mert rávilágíthat olyan dolgokra, amiket lehet, hogy nem veszel észre magadban. Én legalábbis ezt tenném.
2015. okt. 1. 17:44
 18/23 A kérdező kommentje:
kérdeztem tőle anno. Azt válaszolta, hogy mert míg ő nem tud megülni a seggén, folyton jár az agya hogyan tudna előrébb jutni, dolgozik, szorgalmas stb, én pedig simán kiülök napozni 1-2 órát vagy leülök a tv elé , esetleg napközben alszom egyet. Ez jogos. Tényleg ilyen vagyok. Nem stresszelek egyelőre, hogy mi lesz később, csak élvezem az életet és a jövőmbe belefektetek pont annyit, amennyit most szükségesnek látok. Mostanában tényleg elengedtem magamat ilyen téren, de vannak terveim, szeretnék én is jól élni (önerőből!) és ezt meg is fogom valósítani. De a családom magas színvonalon él, én is dolgozok egy keveset az egyetem mellett, tehát a kaján és a lakhatáson kívül mindent én finanszírozok magamnak és igen, ha kedvem tartja, akkor elmegyek bulizni, ahelyett, hogy tanulnék mondjuk. De még egyszer mondom, szeretnék változtatni, ha már engem is frusztrál.
2015. okt. 2. 10:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Ami az érdekes, hogy azt mondta imádja, hogy ilyen vagyok és ő is ki tud kapcsolni, mikor velem van. De ugyanakkor barátnőnek neki nem ilyen lány kell (!!?) Én csak ezt szeretném megérteni, hogy akkor milyen? Milyen randikat képzel el a barátnőjével, ha nem stresszmentes kikapcsolódást?
2015. okt. 2. 10:48
 20/23 anonim ***** válasza:

"Én szedtem fel."

Ez a kifejezésed szúrja a szememet.

Ez egyértelműen csak és kizárólag szexuális szándékra utal és arra is utal,hogy gyakran csinálsz ilyesmit.

Nem teszek különbséget nő és férfi között,a helytelen viselkedés az mindenképpen helytelen.Nem vagyok elnézőbb a saját nememmel.

Biztos vagyok benne,hogy intelligens nő vagy,éppen emiatt szomorú,hogy így viselkedsz és nem érzed ezt helytelennek.

2015. okt. 2. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!