Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a kedvesemnek?
Figyelt kérdés
Nem szülinap,nem ünnep,nem évforduló,csak úgy.:)Mert ő is hoz nekem sokszor rózsát,csokit,ilyeneket,viszonozni szeretném.Mit szoktak ajándékozni egy férfinak?2010. márc. 14. 21:36
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ezek már vannak neki.:D
2010. márc. 14. 21:39
4/7 anonim válasza:
Én néha sütök a barátomnak; volt, hogy pezsgőt vettem estére; szexi fehérneműt magamnak (neki ez nagyobb ajándék szerintem).
5/7 anonim válasza:
a kajás ötletet én speciel díjaznám, de a fehérnemű se rossz
csak most nagyon kajás vagyok:D
6/7 anonim válasza:
Szerintem fizesd be egy luxus csajra, tuti meghálálja...
7/7 anonim válasza:
Sztemis jó ötlet ez a főzős meg fehérneműs dolog:)Vagy tervezz jó programokat pl.mozi,sütizés..ilyesmik:) sok dolog van:)de ez a főzés dolog sztem nagyon jóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!