Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ha a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha a barátom nem egyezik bele, hogy tetoválásom legyen?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék tetoválást érdekel a művészet,teljesen egyedi tervezédű lenne ami senkinek sincs.A barátom indokai ellene:Régen is csak a ribiknek volt,megbánnám,nem tudna úgy nézni rám már szexuálisan mert ő így szokott meg.Szerintetek?

2015. szept. 30. 06:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mit érdekel az téged???

Dobd ki, és azzal add meg neki a lehetőséget, hogy találjon magnak valakit, aki szereti...

2015. okt. 1. 23:57
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

30 éves házassággal a hátam mögött had minősitsek! Borzasztó sokak hozzaszólása! Primitiv megközelitések! Hogy a saját teste, ezt elfogadja és ebbők kiindulva gondolkodik akkor tényleg jobb ha szakitanak! A srácnak jobb. Azután azt kezd a maga testével amit akar! Halleluja! Persze! Biztos talál magának olyant akivel két önálló szuverén emberként vannak együtt. De ott se kapcsolatrol, se társakról nem beszélhetünk.

Legfeljebb együtt lakásról.

Hajfestés és tetoválás? Semmibe nem különbözik!

Egy kapcsolatban nem megszünik, de hátratolodik az ÉN! Előtérbe kerül a MI!

Őszinteség, tolerancia, kommunikáció, komprimisszum készség ennek kellene az alapnak lennie!

Egy kapcsolat kompromisszumok sorozata még ha a saját testét érinti is!

2015. okt. 2. 08:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor én most 20 éves házassággal összefoglalom. A férfi fogja be a száját, a nő meg azt csinál, amit akar. A női tolerancia, addig tart, amíg a férfitől kell elvárni...
2015. okt. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!