Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném meg ezt a fiút? (lent)
Hát...az már magában fura, hogy 2 évvel fiatalabb srácot akarsz...:)De, ha van egy kis esze, akkor tetszene neki egy idősebb csaj közeledése.
Az viszont, ha tudja, hogy tetszik neked...nem túl jó. Ezzel eleve hátrányból indulsz, hisz nincs miért harcolnia; mert tudja, hogy tetszel neki.
Hát... Szerintem ne nézd nyilvánosan a képeit, ahol más is megláthatja, hogy nézed. Aztán esetleg felvehetnéd msn-re, és ott több is kiderülhetne. És még az is lehet, hogy kiderül: a személyisége már nem jön be neked. És, ha a srácnak a barátnőd tetszik, vigyázz, nehogy kihasználjon téged, hogy a közelébe kerülhessen.
Szerintem is aranyos!!::)))
Nah jo,komolyan: Szerintem vedd kezedbe a dolgot.. Menj oda és mondd meg neki h mi a helyzet és pá. Ha visszautasit, akkor az az ő baja. Bátorság! (mi a legrosszabb ami történhet?Hm?)
Uhh ! De ne azt a dolgot vedd a kezedbe...
Hanem az irányitást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!