Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a férjemet? A többi lennt
A férjemmel imádjuk egymást,a kémia is nagyon jól működik de mostanában van egy kis probléma...férjem már nagyon szeretett volna gyereket,rengetegszer átbeszéltük a dolgokat és úgy gondoltam itt lenne az ideje,gondoltam én hogy ha már a pocakomban lesz minden másabb és szebb lesz de lehet?! tévedtem...mióta babás vagyok nagyon furcsa lett...(bár a megcsalást kizárom) könyörögnöm kell hogy kezdjük el a lakást Újitani mert fontos lenne és beszéljen az apjával hogy cserélünk szobát,ő odajön ahol mi vagyunk mi odamegyünk ahol ő van mivel a mi szobánk kicsi,már a zsarolás státuszban vagyunk hogy zsarolom ha nem intézkedik elmegyek hisz hiába beszélek az apjával abból csak balhé van és széllel szemben nem pisilhetek..mondtam neki akarja e a gyereket mert ha nem mondja meg hisz egyedűl is fel tudom nevelni akkor azt mondta akarja,minden vágya és mindent el fog intézni...inkább nem hozom fel ezt a témát de egy kis időt adok neki hogy változzon ha nem akkor fel is út le is út...azt mondja én változtam meg de hát hogyne változtam volna meg hisz már a gyerekem érdekeit nézem és ő a legfontosabb nem az én vagy a férjem kényelme! vagy csak én dramatizálom túl de nem hinném...azt mondja van időnk még hisz még csak 3 hónapos vagyok de én úgy gondolom hogy apránkénrt jobb lenne a dolgokat megvenni és a házat fel újitani mint hitelen,kapkodásból...ti mit gondoltok? van valaki ehhez hasonló helyzetben?? Férfiak ti hogyan viszonyultatok a párotokhoz mikor kiderült hogy terhes?
23/L
Kicsit foghíjasnak érzem történetet, de talán nem elég, hogy imádjátok egymást, fajsúlyosabb dolgokról nem beszéltetek túl sokat.
Csak tippek, lehet, ő úgy képzelte, hogy a gyerek az olyan, hogy összeb.ssza neked - már bocs - aztán majd amúgy minden megy tovább csak lesz egy kis fénykép a brifkójában amit majd tud mutogatni.
De az is lehet, hogy ő higgadtabb típus és tényleg úgy gondolja lehet várni még egy kicsit azzal a felújítással vagy nem akar oda feccőlni pénzt, igazából mindegy is, a lényeg, hogy ti nem igazán beszéltek szerintem komolyabb dolgokról, csak úgy odahányjátok egymásnak a saját kis terveiteket aztán azok majd vagy összeérnek vagy nem.
Na hát..., na mindegy is.
Maradjunk abban, hogy a kémia már nem működik.
Nyilván megváltozik a nő, ha várandos lesz. Valoszinüleg nálad is ez van.
Probálj meg "MI"-ben gondolkodni, mert nem lesz jó vége! Sok nő itt követi el a hibát! Még csak 3 hónapos vagy, de már túl dimenzionálod a dolgokat. A hiba ott szokott kezdődni amit te is mondtál.
" .mióta babás vagyok nagyon furcsa lett"
" zsarolom ha nem intézkedik elmegyek"
" egyedűl is fel tudom nevelni"
" hisz már a gyerekem érdekeit nézem és ő a legfontosabb nem az én vagy a férjem"
Nem! Nem csak a gyerek érdekét kell nézned! A férjed nem tenyész állat, hogy megcsinálta a gyereket és utána le van sz.rva!
Jobb ha tidatositod magadban!
Ha a baba megszületik, nem csak anyuka leszel, hanem feleség is vagy!
Akkor ne haragudj, de elég éretlenek vagytok, ha mindig veszekedés a vége.
Két érett ember úgy tudja megbeszélni a dolgokat - a véleménykülönbségek ellenére is -, hogy abból ne determinisztikusan veszekedés legyen.
ez az egyik titka a hosszan tartó kapcsolatnak, a veszekedés néha elkerülhetetlen, de többnyire el kell kerülni, mert abból akkor már a legritkább esetben sem fog semmi konstruktív megoldás születni.
Ahogy pedig belekevered a szexuális életeteket így a leírásodba is, meg a válaszodba is, még inkább megerősíti azt a feltételezésemet, hogy kicsit gyerekesek vagytok.
A jó és hosszú kapcsolat szükséges de korántsem elégséges feltétele a szexuális vonzalom, ezt majd meg fogod érteni idővel.
Az már csak a magánvéleményem, hogy én is jobban szeretem, ha a nő inkább kicsit nimfomániás, mint egy kicsit prűd de ha valaki minden percben kefélni akar - már bocs - attól falnak tudok menni, nem 20 éves vagyok már, hogy csak a punci jár a fejemben.
#2 vagyok.
Megprobaltad kikerülni Kérdező a válaszom végét a szexet emlegetve. Csak itt senki nem erre gondolt. Ha már szóba hoztad. Az jó ha arrol nem mondtal le! De nem erről irtam csak. Nem csak ez a lényeg, ahogy céloztak is rá!
Őszinteség, tolerancia, kommunikáció, kompromisszum készség!
Holnap után leszünk 30 éves házasok.
„mindent meg tudtunk beszélni”
„gyerekesnek nem gondolom magunkat”
Márpedig a zsarolás és a fenyegetés NEM érett és felnőtt konfliktuskezelési mód, és még csak nem is megbeszélés. A megbeszélés az, amikor mindkét fél elmondja a racionális érveit hisztizés és érzelmi zsarolás nélkül, meghallgatják a másik felet is (itt erről a jelek szerint nincs szó, csak te hajtod a magadét), és közösen hoznak döntést, ami mindkét félnek megfelel. Na ez nálatok nincs meg.
Persze, itt nem is arról van szó, hogy a válaszolóval kell passzolnod.
Alapban pont fordítva kéne lennie, hogy komolyodik az ember, ha jön az utód. Ha úgy érzed, mindig kicsúszik a lábad alól a talaj, akkor nem gondolom, hogy annak csak egy felújítás az oka.
Biztos vagyok benne, hogy itt már több probléma is van, csak most így ez a felújítás elérte az ingerküszöböt ami arra sarkalt téged, hogy ide is kiírd.
Akkor jön a szokásos, gonosz válaszoló esete.
Azt írod, tervezett gyerek.
Ilyen instabil körülményekre, ilyen fiatalon (tehát még sok évnyi lehetőség lett volna rá) minek ugrottatok bele a gyerekvállalásba?
Nem akartam rákérdezni, de kellett volna, férjed mennyi idős, hogy ennyire akart gyereket?
Arról, hogy milyen körülmények azok, amitől a védőnő kiájul, azt nem tudom, és azt sem látjuk, hol éltek ti, de ha nagyon gáz, akkor már önmagában az is baj, hogy a leendő apa egy lepukkant kecóba akarja istápolnia gyereket miközben lenne lehetősége felújítani. Akkor az szimpla igénytelenség is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!