Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnék, darabokra törik a szívem. Kit válasszak?
Szerintem meg úgyis azt fogja választani,akibe szerelmes.
Húha.Köztünk "csak" húsz év van.Nem is tudom,lehet egy harmadikat kellene keresni.Amíg a szüleidtő függsz,addig bele birnak szólni.Ha meg összeköltöznétek és nem jól sülne el,akkor megintcsak nem lenne jó.Majd találsz olyat,aki trtszik is,meg lelkileg is szeretni tudod.
Ha hiányzik a régi barátod és te is neki és csak egy félreértésmiatt szakítottatok, akkor miért nem jöttök össze megint?
Az újat a leírásod szerint egyébként is csak felejtésnek szántad. Mellesleg aki egyszer erőszakos, az sosem változik meg, játszhatja az agyát, hogy sír, de majd csak akkor fogsz rájönni, hogy mire kellettél neki, amikor lefeküdtetek...az ilyen pasikat én messziről elkerülném.
Az meg, hogy a szüledid mit gondolnak számít a legkevésbé. Ők valüszínűleg csak az alapján döntöttek amúgyis, hogy korban ki illik hozzád jobban.
"Tudod régen azt mondták, h ha egy kapcsolat megromlik, azt NEM eldobni kell, hanem megoldani a problémákat" :D És még annyit fűznék hozzá, h nem 50éves vagyok.. de ez amit irtam nagyon igaz, ha mindenki ugy lenne egy kapcsolatban, h ha gond van, akkor egyből 'eldobja' akkor kb mindenkinek,mindennap más valakije lenne..
De, h a kérdésedrenis válaszoljak, Mivel h a volt barátodba vagy szerelmes, és hiányzik, te is neki, akkor ülj le vele, és beszéljétek meg a probélmákat. Hiába maradsz együtt az újjal, ha nem vagy belé szerelmes, és milesz ha gondok lesznek.? ott hagyod egy másikért őt is.? ( NEM rosszból irtam ezt.)
de az örök szerelem titka,az őszinteség, a hűség, és a kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!