Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tehetnék, darabokra törik a szívem. Kit válasszak?

Figyelt kérdés
Az lenne a problèmám hogy másfél évvel ezelőtt összejöttem egy fèrfival, nagyon magas volt a korkülönbség, de nagyon nagyon szerettem és végül nemolyan règen szakítottunk egy fèlreèrtès miatt. Hogy felekteni tudjam őt összejöttem az egyik osztálytársammal aki egy eszmèletlen jó pasi, izmos, kigyúrt és tényleg boldog hogy vagyok neki. De kicsit erőszakos tud lenni és mindent ugy akar ahogy ö azt gondolja, egy hete vagyunk együtt de már most le akar fektetni és ha mondom neki hogy várjunk ugy tesz mint aki megérti de következő nap megint eröszakoskodik ezen.. Mikor azt mondtam hogy gondoljuk át inkább hogy tényleg legyen e köztünk valami sirva fakadt hogy nem akar elveszíteni, máskor azért könnyezik be mert hogy mennyire boldog... A nagy baj az hogy szeretem őt, nem akarom hogy boldogtalan legyen de nem vagyok szerelmes úgy érzem hogy a szívemet otthagytam a volt barátomnál, és darabokra törik.. A volt barátom nagyon hiányzik és ö is sírt hogy én is hiányzom neki. A szüleim utálták a volt barátomat az ujat kedvelik. De én nem vagyok teljesen boldog. Mit tehetnék ? Maradjak az uj barátommal hátha beleszeretek és elmúlik a régi, és ugy mindenki boldog ? Vagy a régit válasszam és ki tudja mi lesz ? :( nem tudok választani. Kérlek értelmes válaszokat adjatok.

2015. szept. 26. 11:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg úgyis azt fogja választani,akibe szerelmes.

Húha.Köztünk "csak" húsz év van.Nem is tudom,lehet egy harmadikat kellene keresni.Amíg a szüleidtő függsz,addig bele birnak szólni.Ha meg összeköltöznétek és nem jól sülne el,akkor megintcsak nem lenne jó.Majd találsz olyat,aki trtszik is,meg lelkileg is szeretni tudod.

2015. szept. 26. 12:08
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 Addig oké, de abba szerelmes, amelyik jobban néz ki.
2015. szept. 26. 12:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a régivel hosszútávon nem lenne közös jövőnk. De nagyon fáj már csak az a tudat hogy nem lehetek a közelében. Az új srácigazából nagyon kedves, és valamelyik válaszolónak igaza van, nem tudja kezelni az érzéseit. Egyszer pityereg hogy milyen boldog egyszer meg erőszakoskodik a szex témában...
2015. szept. 26. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezek a férfiak. 43 évesen sír egy lány után. Kezdem szégyellni lassan, hogy kan vagyok....
2015. szept. 26. 12:13
 15/21 anonim ***** válasza:
A régit. De nálad sincs minde rendben, ha 19 évesen 43 éves emberrel voltál együtt.
2015. szept. 26. 12:50
 16/21 A kérdező kommentje:
De ha a règit választom, el kell költözzek. Hogyan fejeznèm be a suli és a jogsit ? :(
2015. szept. 26. 14:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha hiányzik a régi barátod és te is neki és csak egy félreértésmiatt szakítottatok, akkor miért nem jöttök össze megint?

Az újat a leírásod szerint egyébként is csak felejtésnek szántad. Mellesleg aki egyszer erőszakos, az sosem változik meg, játszhatja az agyát, hogy sír, de majd csak akkor fogsz rájönni, hogy mire kellettél neki, amikor lefeküdtetek...az ilyen pasikat én messziről elkerülném.

Az meg, hogy a szüledid mit gondolnak számít a legkevésbé. Ők valüszínűleg csak az alapján döntöttek amúgyis, hogy korban ki illik hozzád jobban.

2015. szept. 26. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Az új pasid nem nem tudja eldönteni, hogy mit akar, hanem mindent bevet a szex érdekében. Erőszakos, amikor érzi, hogy tőlfeszíti a húrt akkor leáll, majd az első adandó alkalommal újrapróbálja. Ha ott akarod hagyni megijed, mert akkor nem lesz szex, akkor sír, hogy vele maradj és folyathassa a próbálkozást. Kívánom, hogy ne így legyen, de szerintem csak addig kellenél, amíg le nem fekszel vele egyszer kétszer.
2015. szept. 26. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:

"Tudod régen azt mondták, h ha egy kapcsolat megromlik, azt NEM eldobni kell, hanem megoldani a problémákat" :D És még annyit fűznék hozzá, h nem 50éves vagyok.. de ez amit irtam nagyon igaz, ha mindenki ugy lenne egy kapcsolatban, h ha gond van, akkor egyből 'eldobja' akkor kb mindenkinek,mindennap más valakije lenne..

De, h a kérdésedrenis válaszoljak, Mivel h a volt barátodba vagy szerelmes, és hiányzik, te is neki, akkor ülj le vele, és beszéljétek meg a probélmákat. Hiába maradsz együtt az újjal, ha nem vagy belé szerelmes, és milesz ha gondok lesznek.? ott hagyod egy másikért őt is.? ( NEM rosszból irtam ezt.)

de az örök szerelem titka,az őszinteség, a hűség, és a kommunikáció.

2015. szept. 26. 20:40
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 3 napot kaptam gondolkodni.. Ha a volt barátomat választom el kell költözzek és ismèt mindenki ellenem fordul. Ha az ujat akkor kitudja lehet tènyleg csak szexre kellek.. Nemtudom mit tehetnèk :(
2015. szept. 27. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!