Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tehetnék, darabokra törik a szívem. Kit válasszak?

Figyelt kérdés
Az lenne a problèmám hogy másfél évvel ezelőtt összejöttem egy fèrfival, nagyon magas volt a korkülönbség, de nagyon nagyon szerettem és végül nemolyan règen szakítottunk egy fèlreèrtès miatt. Hogy felekteni tudjam őt összejöttem az egyik osztálytársammal aki egy eszmèletlen jó pasi, izmos, kigyúrt és tényleg boldog hogy vagyok neki. De kicsit erőszakos tud lenni és mindent ugy akar ahogy ö azt gondolja, egy hete vagyunk együtt de már most le akar fektetni és ha mondom neki hogy várjunk ugy tesz mint aki megérti de következő nap megint eröszakoskodik ezen.. Mikor azt mondtam hogy gondoljuk át inkább hogy tényleg legyen e köztünk valami sirva fakadt hogy nem akar elveszíteni, máskor azért könnyezik be mert hogy mennyire boldog... A nagy baj az hogy szeretem őt, nem akarom hogy boldogtalan legyen de nem vagyok szerelmes úgy érzem hogy a szívemet otthagytam a volt barátomnál, és darabokra törik.. A volt barátom nagyon hiányzik és ö is sírt hogy én is hiányzom neki. A szüleim utálták a volt barátomat az ujat kedvelik. De én nem vagyok teljesen boldog. Mit tehetnék ? Maradjak az uj barátommal hátha beleszeretek és elmúlik a régi, és ugy mindenki boldog ? Vagy a régit válasszam és ki tudja mi lesz ? :( nem tudok választani. Kérlek értelmes válaszokat adjatok.

2015. szept. 26. 11:36
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
19%
Gyenge vagy babám!
2015. szept. 26. 11:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy gyenge vagyok. Érzelmileg teljesen... De ez nem volt értelmes válasz.
2015. szept. 26. 11:47
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Az új pasi kicsit problémás szerintem, nem tudja kezelni az érzelmeit.

Ha a régivel jól kijöttél és hiányzik, akkor inkább javítsd meg, ami elromlott

Szakítás után egyből új fiút felszedni amúgy is elég HP dolog

2015. szept. 26. 11:53
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A régit.Leírás alapján nekem az új nem szimpatikus.Meg hogyhogy egy hét után szereted az újat,meg az új boldog,hogy vagy neki,mindez egy hét járás után? Nem inkább csak tetszik a teste az újnak?
2015. szept. 26. 11:56
 5/21 A kérdező kommentje:
A régivel is veszekedtünk de valahogy mindig kis dolgokon, és végül mindig kibèkültünk. Azért sem tudom mit tehetnék mert a szüleimmel élek ha bejelenteném hogy kibékültem a volt barátommal el kellene költöznöm ez biztos. Még középduliba járok, és mivel az uj barátom az osztálytársam igy a sulinak is lönének. A jogdimat is most kezdtem el amit szintén a szüleim fizetnek. :( a volt barátommal mindig elítéltek a korkülönbsé miatt... Fáj nagyon :(
2015. szept. 26. 11:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az is gyanús,hogy az új csak szexet akar.
2015. szept. 26. 11:59
 7/21 A kérdező kommentje:
Az újjal egy hét alatt tènyleg egész sok minden törtènt, megszerettem de nem vagyok szerelmes. Tetszik a teste de nálam ez sosem volt szempont, a règi kövér volr és nem helyes de szerettem.
2015. szept. 26. 12:00
 8/21 anonim ***** válasza:
Hány évvel idősebb?
2015. szept. 26. 12:01
 9/21 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok. A règi 43. Tudom hogy nagyon sok a korkülönbség a régivel.. :(
2015. szept. 26. 12:03
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, de úgyis azt fogod választani, amelyik jobban néz ki.
2015. szept. 26. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!