Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a barátomat látszólagosan nem direkt féltékennyé tenni?
Hülyén hangzik, de mintha örülne neki, ha valaki megkörnyékez.. Persze, jó, hogy nem féltékenykedik, de mintha direkt bejönne neki, ha rám nyomulnak (amit persze nem viszonzok/hagyok).
Egyik véglet sem jó, az extrán féltékeny és az ennek ellentéte sem.
Kérlek koncentráljatok a feladatra, ötleteket várok, nem idióta kommenteket :D
(aki képes a kérdésre válaszolni, annak megy a zöld pacsi, aki nem, annak a piros.)
Miniszoknya, tűsarkú cipő, harisnya, cici ki, kihívó smink és csábos mosoly más pasikra.
Ez az ötletem, bár nem tartom a te ötletedet jónak, de ha te ezt szeretnéd, akkor ámen. :)
Ha érzed, hogy szeret és a tettei is ezt mutatják, akkor szerintem felesleges játszmázni, mert balul sülhet el.
Ha azt érzed, hogy azért nem féltékeny, mert nem szeret és nem érdekled, akkor az szerintem nem egy normális kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!