Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! nem tudok elélvezni! Mit tegyek? Bővebben lennt!
én úgy tudom hogy nem mindenki képes hüvelyi orgazmustól elmenni...
nekem se ment sokáig csak párommal ugy forgolódtunk h végül eltaláltud azt a pozt ahogy a g-pontot ingerelte..
de mondom sztem nemmindenki képes rá..
ezért ha rámegy a kapcsolatotok az rég rossz..
most mondhatnám h akk szinlelj egyet..de sztem ez nem lenne fair..
szóval ink nem is mondom
inkább próbálgassatok pózokat
sok sikert
nálunk is ez van, mindent megteszek hiába a barátnőm nem tud elmenni úgy.
Lényeg az, hogy kicsit zavar már, hogy ilyen béna vagyok.. Sok sikert nektek!
Én se vagyok képes elmenni! 1x sikerült eddig azzal a párommal akivel együtt vagyok most is! De a csiklómat izgatja így elmegyek minden alkalommal és semmi gond az elején kicsit zavarta,de már nem téma...néha megkérdezi: Nem éreztél valamit? A válaszom az,hogy nem,de nagyon jó volt!
Hidd el,úgyis lehet jó a szex nekem az is nagyon jó érzés,hogy együtt vagyunk!
Kérd meg,hogy orálisan elégítsen ki,az még élvezhetőbb is a csiklónál :D
Hajrá! :)
Nekem sem volt még soha hüvelyi orgazmusom, de már úgy megszoktam, hogy nem is hiányzik, a barátom előtte mindig kielégít a szájával vagy a kezével, és így jó mindkettőnknek.
22 lány
El lehet érni, nekem is 22 évesen, több év szexuális élet után sikerült. Nem szabad belenyugodni. Esetleg olvasd el ezt, mivel ez a kérdés gyakran felmerül, itt kifejtettem az én tapasztalataimat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!