Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt rossz barátnő vagyok? Kicsit hosszú, de érdekel a véleményetek, akinek van egy kis ideje, kérem írjon (:
Sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, de nem tudok dűlőre jutni, nem tudom megfelelően megítélni magam.
Arra gondoltam, hogy külső szemlélők reálisabb véleményt tudnának ezzel kapcsolatban mondani. Ezért leírnám a tulajdonságaim, jókat, rosszakat egyaránt, és azt amelyik legjobban zavar.
Először is, 18 éves lány vagyok, 174 cm, hosszú barna hajjal,zöld szemmel.Mások szerint arcra is szép vagyok, volt,hogy felkértek kiállításokra ruhát bemutatni, de én több dologgal sem vagyok megelégedve magammal.Barátom viszont odavan értem.
Külsőről ennyit, ez nem is annyira fontos.
Belsőleg inkább a visszafogott és csendes típusba tartozom.Sosem voltam nagyszájú,feltűnősködő, és csak a szűkebb baráti körömben tudok igazán kibontakozni. Sok barátom nincs,1-2 jó barátnő,akivel rendszeresen tartom a kapcsolatot,és 2-3 olyan lány akivel alkalmakként.Csak hasonló lányokkal tudok úgymond barátkozni, van akivel hiába próbáltam,nem volt meg az összhang, nem szeretem a semmitmondó beszédet,ezért van kevés barátom,és néha azt gondolom valami probléma van velem, emiatt. Nem cigizem, ritkán iszom,mértékkel. Hobbijaim közé tartozik a görkorizás, biciklizés, imádok fényképezni, és annál inkább kutyákkal foglalkozni.Az emberekkel mindig kedves vagyok, viszont ezt többször ki is használták,azóta sokkal elővigyázatosabb és megfontolt vagyok velük kapcsolatban. Kevésben bízok meg, legtöbbször gyanakvó vagyok. Nagyon elszomorít az, ami a mai világban folyik, már csak az emberi kapcsolatok szintjén is.Az,hogy mindenki átgázol a másikon, legtöbben semmi jóérzés nincsen, semmi emberség, legfőképp azt rossz látni,hogy már nem becsülnek meg semmit. A környezetemben szinte mindenki, de már a közeli barátnőim is szinte mind megcsalták már a párjukat.Kérdem én,az ilyennek minek párkapcsolat?Miért jó átverni a másikat? Az egyik férfinek-akivel megcsalta a barátját-8 éve tartó kapcsolata van, és a barátnőm volt a 7.akivel megcsalta.
Nagyon elszomorít amit látok, és azt gondoltam sosem fogok találni olyat,akinek még ér valamit a szeretet, a család, a jó kapcsolat. De egy éve ismerkedtem meg a barátommal, és elmondhatom,hogy az egyik legszerencsésebb ember vagyok,amiért ő velem van. Szinte teljesen megegyezik az értékrendünk.
És itt már kitérek arra,milyen vagyok kapcsolat szintjén.
Mivel nagyon örülök, hogy ennyire rendes barátom van, rettenetesen tudom szeretni. Bújós vagyok, szeretem cirógatni, kényeztetni,hozzábújni, mellkasán elaludni, imádok szexelni vele bárhol bármikor, meglepem néha apróságokkal, odafigyelek az igényeire, tudok főzni és szeretek is, kirándulni menni vele, vagy csak simán nasizni a tv előtt, az élet nagy dolgairól beszélgetve.Próbálok mindig a kedvére tenni, és azt szeretném,ha jól érezné magát mellettem, ezek mellett persze hagyok neki teret,akkor megy el a barátaival amikor akar, hisz én is ezt kapom tőle.
Egyetlen dolgot nem értek magamban, és hiába próbálok tenni ellene nem megy. Ez az, amiért így tettem fel a kérdést. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni,hogy a páromnak közeli lány barátja legyen. Van valaki, aki már nem él ebben a városban, de akárhányszor ide jön,mindig felkeresi a barátom és találkozni akar. Rosszul érintett a dolog mindig, de most hogy már 3-4 alkalom ez, kibukott belőlem minden rossz érzés. Zavar,hogy olyan közvetlenek egymással szemben,zavar, hogy más a beszélgetés stílusa ,mint mikor pl egy haverral beszél(több smile,legtöbb puszi jelek)zavar,ha olyat ír,hogy rég látták már egymást stb.
Mindig megnyugtatott,hogy csak egy régebbi jó barát, nem rejt semmit, mégis kétségeim vannak.Mivel elég tapasztalatom van az emberekkel, és látom mit követnek el,mennyire nem érdekli őket az,hogy valaki kapcsolatban van nem tudok biztosra menni. Olyanok járnak a fejemben,hogy mi van ha idővel változott a lány, ha akkor nem,de ezután megtetszik neki a barátom? Mi van,ha ilyen stílusban fennmarad ez a barátság akkor idővel vonzódnak majd egymáshoz? Fáj belül, és hiába próbálom kontrollálni nem tudom. Ez az egyetlen dolog,amin össze tudunk veszni.
Mit gondoltok erről így összességében?
En no vagyok, 6 eve parkapcsolatban meg a ket legjobb baratom fiu, husz eves gyerekkori baratsagok es eszunkbe sem jutna kikezdeni egymassal:-)
Ezt egy kivulallo nehezen erti meg, a ferjemnek evekbe tellett amig rajott h mi csak baratok vagyunk es mostmar abszolut nem zavarja, sot,neha a srac nalunk is alszik (kulfold).
Szoval ez egy bizalmi kerdes sztem, a ferjemnek az segitett h latta a kommunikacionkat, h mennyit hulyulunk meg rohogunk es latja h ferfi nokent full erdektelenek vagyunk egymas irant:-))
Mi lett kesobb?
Egyutt vagytok meg? Megvan meg az a lanybarat?
Igen, együtt vagyunk, köszi az érdeklődést. Még mindig ugyanúgy imádom őt és tök jó a kapcsolatunk.
Milyen régi ez a kérdés, jól esett újra elolvasni:)) Addig- addig firtattuk annó ezt a témát, mig kompromisszumot kötöttünk. Ő megnyugtatott, hogy semmit sem jelent számára a lány és nem érez késztetést arra, hogy folyton tartsák a kapcsolatot, nem fontos neki, de ha én kérem, miattam megszakitana vele minden kapcsolatot, ám jó lenne ha annyit megértenék, hogy a csaj szülei is család-barátok, és szégyellné ha csak úgy lepattintaná. Én pedig nem akartam rossz lenni, hogy miattam teljesen tiltsa ki az életéből, és abban maradtunk, hogy ha jön a városba akkor találkozunk 3-an(4en a párjával) és néha-néha felköszönti.
A leg megnyugtatóbb az volt, hogy csak velem akart menni a találkára, ha én is beleegyezek és nem kellemetlen.
Azóta találkoztunk egyszer, és nemrég is majdnem, ami végül nem jött össze.
Igy leszálltam a témáról és azóta nincs ilyen gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!