Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom gyereket szeretne, folyton arro beszel. Mit tegyek?
Ezen most jot mosolyogtam, amit az utolso elotti irt. Azert tenyleg mem ennyi pszichopata, meg..:) es h "megnyugtassalak", mer latom h aterzed a helyzetem es meg ismeretlenul is aggodsz soha a budoss eletben nem elveztem ovszerbe egy lanynal sem. Anno minden lannyal hasznaltam persze gumit, de orokke ki vettem es lehuztam mielott mentem el. Ez a helyzet a baratnomnel is, csak annyiban valtozik vele a dolog h 10bol 2 szexnel gumi nelkul vagyok, de a vege a kikapommal ugyan az :)
De ezek utan jobb lesz nem a hasara elvezni , nehogy aztan temylet bekenje vagy valami. Igy h mondod.. Lehet benne valami..
"10bol 2 szexnel gumi nelkul vagyok"
Bakker akkor megérdemled a csajt is, meg ha gyereke lesz azt is. Nem vágom, hogy gumiban kihúzod (pedig az pont arra való, hogy ezt ne kelljen csinálnod, ezerszer biztonságosabb, mint a "majd kihúzom előtte"), de gumi nélkül is simán bedugod neki, miközben az előváladék vagy egy pillanatnyi hiba és már kész is a gyerek.
Te se vagy komplett.
Hol élünk?
Titeket elnézve valahol Közép-Afrikában.
Most ide jottel kotekedni ? Amirol nem tudsz arrol inkabb hallgas. Jo ?
Nem felorakat szexelek gumi nelkul. Es majd amikor megjarod, hogy 2-3x ki szakad, akkor majd te is mashogy fogsz gondolkodni.
Nem fel orakra kell gondolni, hanem fel percekre, max egy percekre.
"Most ide jottel kotekedni ? Amirol nem tudsz arrol inkabb hallgas. Jo ?
Nem felorakat szexelek gumi nelkul. Es majd amikor megjarod, hogy 2-3x ki szakad, akkor majd te is mashogy fogsz gondolkodni.
Nem fel orakra kell gondolni, hanem fel percekre, max egy percekre."
Nem, nem kötekedni jöttem, az első igen hosszú válaszomban ennek nyoma sem volt. Miről nem tudok? Homályosíts már fel!
Amit csinálsz, az ordas nagy hülyeség. Tök mindegy, mennyi ideig vagy benne gumi nélkül, ettől már fennáll a terhesség lehetősége. Ha valaki tényleg baromira nem akar gyereket, akkor szépen felhúzza a gumit és nem dugja a szerszámát anélkül a lukba. Ennyi. Ha még ennél is kevésbé akar gyereket, akkor a gumit kombinálja pl. hüvelyi spermaölővel (utána kell nézni, melyik gyártmány kompatibilis a gumival), szakadás esetén ez ad egy plusz védelmet.
10 éves tapasztalattal a hátam mögött szeretném jelezni, hogy ezalatt egyetlen egyszer, egyetlen gumi sem szakadt ki. Ettől még elhiszem, hogy nektek igen, de akkor valamit vagy rosszul csináltok, vagy tré minőséget vesztek, vagy nem tudom.
Bár az, hogy neked 2-3-szor kiszakadt, nem értem, milyen összefüggésben van azzal, hogy akkor már inkább fel sem húzod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!