Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet barátnőm azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőm azért nem csalódott még sose, mert képes lúzer esetleg csúnya pasikkal összejönni?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem csúnya lány és valahogy képes összejönni elég csúnya, önbizalomhiányos, lúzer pasikkal. Viszont 28 éves és még valóban sose törték össze a szívét, sose hagyták el, sose csalták meg. Lehet összefüggés hogy emiatt nem csalódott még vagy csak szerencsés és a véletlen műve?
2015. szept. 20. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos ilyen kamukérdésekkel nem fogod meggyőzni a lányokat, hogy a ronda pasiknak is adjanak esélyt, ők erre genetikailag képtelenek.
2015. szept. 20. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Én már csalódtam csúnya pasiban. Sőt az egyetlen pasi, akiben komolyan csalódtam, aki összetörte a szívem igencsak csúnyácska volt. Úgyhogy hidd el, nem ez a lényeg. A férjem nem is csúnya, nem is lúzer, mégsem csalódtam benne, szeret és mindig kiáll mellettem.

A barátnődnek szerencséje volt a férfiakkal.

2015. szept. 20. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Valamiért az ilyeneket pécézi ki, de figyi, azt írod, már több ilyennel volt dolga, akkor igazából egyik sem dobogtatta meg annyira még a szívét, hogy egy életre szóljon. Nincs valami a múltjában, családjában, amiből arra lehetne következtetni, hogy neki ez a típus volt a férfiminta?

Ne irigykedj rá, mindenki a saját útját járja, ő ezt, te másfélét.

2015. szept. 20. 16:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyébként ajánlom ezt a filmet, nem lövöm le, miért pont ehhez a kérdéshez: [link]

:-)

2015. szept. 20. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Elég volt neki, hogy tetszik az illető és eltekintett a sallangoktól, mit veszíthet alapon. Legalább nem egy álomvilágban él és egy olyan vkire vár, aki talán nem is létezik. Igen, lehet összefüggés.
2015. szept. 20. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
vannak olyanok akik nem kockáztatnak és/vagy nincsenek nagy igényeik. ha így van akkor lelkileg stabilak tudnak maraadni
2015. szept. 20. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem irigyelném azért, mert sosem tudott még mélyen érezni senki irànt, nem tudja mi a szerelem, csak kihasználja a férfiakat. Hidd el, meglesz még e.nek a böjtje. Amúgy pedig, a csűnyasàg relatív. A régebbi baràtnőimnek nem volt 1 olyan pasijuk, akire azt mondtam vilna, hogy na, nekem is bejön. Szòval ízlés kérdése.
2015. szept. 20. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:
11 . Na mert a pasik aztán összejönnének olyan nővel aki egész egyszerűen nem jön be nekik mi? ja persze ... nem kell a mártírkodás. A férfiaknak is ugyanolyan fontos a külső. Ha nem jobban. Mert ha a csaj nem tetszik a haveroknak akkor mégsem kell, hisz nem lehet vele villogni...
2015. szept. 20. 19:55
 19/20 strasszman válasza:
A barátnőd felismerte, hogy a való világ egyszerűbb annál mint az, amit megálmodunk magunknak. Az emberek nagy többsége átlagos, fiúban, lányban egyaránt. Herceg, meg királylány a mesében van, itt körülöttünk csak a nagy tömeg, abban fiatalok, akik míg azok, mindannyian jól néznek ki a maguk módján.Legyen egyéniség, ne akarjon minden áron hasonlítani valakire, és már nem is lúzer. A barátnődnek van realitás érzéke...és tudja , hol a helye.
2015. okt. 6. 23:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Hány pasija volt eddig a barátnődnek? Mert szerintem az is számít.

Én soha nem a mennyiségre mentem, és nem vagyok kapcsolatfüggő. Amikor éppen volt/van kapcsolatom, akkor azt igazán akarom, nem csak azért, hogy ne legyek egyedül. Ha épp nincs senki olyan az életemben, akivel kapcsolatot szeretnék, akkor megvagyok kapcsolat nélkül is. Nem jövök össze fűvel-fával, annak nem lenne értelme, hogy aztán rövid időn belül azt mondjam, hogy bocs, mégse. Én hosszú távra terveztem mindig, de az senkinek nem működik akárkivel. Olyan, mint a cipővásárlás, mind kiesik, ami nem pont jó vagy nem tudod úgy kipótolni, hogy pont jó legyen. :-) De ha valaki olyat vesz fel, ami nem pont jó, és nem tudja kiigazítani sem, tönkreteszi a lábát, kényelmetlen lesz.

2015. okt. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!