Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm azért nem csalódott még sose, mert képes lúzer esetleg csúnya pasikkal összejönni?
Én már csalódtam csúnya pasiban. Sőt az egyetlen pasi, akiben komolyan csalódtam, aki összetörte a szívem igencsak csúnyácska volt. Úgyhogy hidd el, nem ez a lényeg. A férjem nem is csúnya, nem is lúzer, mégsem csalódtam benne, szeret és mindig kiáll mellettem.
A barátnődnek szerencséje volt a férfiakkal.
Valamiért az ilyeneket pécézi ki, de figyi, azt írod, már több ilyennel volt dolga, akkor igazából egyik sem dobogtatta meg annyira még a szívét, hogy egy életre szóljon. Nincs valami a múltjában, családjában, amiből arra lehetne következtetni, hogy neki ez a típus volt a férfiminta?
Ne irigykedj rá, mindenki a saját útját járja, ő ezt, te másfélét.
Hány pasija volt eddig a barátnődnek? Mert szerintem az is számít.
Én soha nem a mennyiségre mentem, és nem vagyok kapcsolatfüggő. Amikor éppen volt/van kapcsolatom, akkor azt igazán akarom, nem csak azért, hogy ne legyek egyedül. Ha épp nincs senki olyan az életemben, akivel kapcsolatot szeretnék, akkor megvagyok kapcsolat nélkül is. Nem jövök össze fűvel-fával, annak nem lenne értelme, hogy aztán rövid időn belül azt mondjam, hogy bocs, mégse. Én hosszú távra terveztem mindig, de az senkinek nem működik akárkivel. Olyan, mint a cipővásárlás, mind kiesik, ami nem pont jó vagy nem tudod úgy kipótolni, hogy pont jó legyen. :-) De ha valaki olyat vesz fel, ami nem pont jó, és nem tudja kiigazítani sem, tönkreteszi a lábát, kényelmetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!