Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondanátok valami ráillő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok valami ráillő mondást, idézetet?

Figyelt kérdés
Átiratkoztam egy másik iskolába, ahol koleszos leszek, így a szerelmemmel kevesebbet beszélünk majd, félek, hogy ezáltal tönkre megy a kapcsolat.
2010. márc. 13. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
sok lúd disznót győzxD.
2010. márc. 13. 19:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok,köszi.
2010. márc. 13. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Our love is so strong, the distance can't separate us.

L18

2010. márc. 13. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
A távolság olyan, mint a szél: a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobantja.
2010. márc. 13. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:

“A távollét szerelmesek közt úgy hat, mint a szél a tűzre: a kis szerelmet eloltja, a nagyot tűzvésszé növeli.” (Füst Milán)

“Nem az állandó fogadkozás a hűség bizonyítéka, hanem az egyszer kimondott és megtartott fogadalom.” (William Shakespeare)

“Nem lesz könnyü, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.”

(Szerelmünk lapjai 1:38:07)

“Biztos vagyok abban, hogy sem távolság, sem halál, avagy távollét szét nem választhatja azokat, kiket egy lélek éltet, egy szeretet füz össze.” (Szt. Bernát)

“Két kis érzelmet sok kilométerrel elválasztani egymástól, olykor elegendő arra, hogy nagy szerelmet hozzon létre.” (Rey)

"Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni.

Anatole France

2010. márc. 13. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. márc. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!