Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális gondolkodásmód egy felnőtt férfitől? :c
mert egy szűk látókörű egyén
én mennék,bármi áron.....mert ilyen lehetőség nem sokszor van
pláne a mai világban
nem te reagálod túl,ő a barom
Tokeletesen igaza van. Azert tanultal ot evig hogy segedmunkas legyel egy szallodaban? Gondolkodj mar. Onnan az eletben nem fogsz kitorni, csak azon a szinten maradhatsz.
Azt hiszed egy komoly, diplomas helyre felvesznek ha elotte koszos edenyeket hordtal a konyhara?
A normalis kikoltozes menete a kovetkezo: kineztek egy nagyvarost (nem valami isten hata mogotti helyet) ott elkezdtek mindketten palyazni a vegzettsegeteknek megfelelo allasokra. Amikor kaptok ilyet akkor koltoztok. De van ettol jobb es mukodobb is (mert kulfoldon amugy is kicsi a valoszinusege hogy friss diplomaskent normalis allast kaptok) itthon dolgoztok par evet a szakmatokban, tapasztalatot szereztek es utana mentek kulfoldre.
(most le fognak sokan pontozni, akiknek fogalma sincs hogyan mukodik a diplomas munkakereses)
Az első 3 válaszolónak lehet igaza,de az is lehet 4# tapintott rá a lényegre.
Én magamból indulok ki,el nem tudnám képzelni,hogy egy nő,akár 1 hónapig is eltartson,ott szúrnám tökön magam.
Érdekes,a baráti körömben sem nagyon tudnék mondani olyat,aki ezt elvárná,megengedné.
Természetesen lehet olyan helyzet,hogy egy kapcsolatban a férfi munkanélküli lesz,és nincs állása,de én biztos nem mennék ki így a semmire külföldre,hogy a nőm eltart,aztán majd lesz valami.
Viszont ez az "alantas munka" duma nagyon kamu szagú,nem wc-t pucolni akarsz kint.
Szóval valami itt bűzlik,kérdezz rá mi a valódi ok.
Én megértem a párod mindenki máshogy látja a dolgokat. Most itt van a Migráns ügy is, mindenki ki van akadva.
De mi lenne a világgal ha a Föld népessége mind egy országban akarna élni és oda tömörülne? Egyébként meg volt egy nagyon jó barátom, szakácsként végzett, először végigjárta itthon a "ranglétrát" vidéki csárda,Bp Váci utca, Londoni étterem és most boldogan él a Kanári szigeteken. De nem ésszel egyből tapasztalat és érdemek nélkül rohant ki suli után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!