Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex. Mi lehet az oka?
Huszonévesek vagyunk mindketten, kicsit több mint egy éve együtt. Kb két hónappal ezelőttig minden rendben volt szexuális téren, viszont sokat veszekedtünk, piszkáltuk egymást, de "elvoltunk". Most ezek a problémák legnagyobb részt megszűntek, sokkal több időt töltünk együtt, sokkal kedvesebb, figyelmesebb velem, valahogy elmélyült a kapcsolatunk. Viszont ezzel egyidőben megszűnt a szex. Az utolsó két alkalom, több hét különbséggel, már több mint egy hónapja volt, és az sem volt az igazi. Kb öt perc, fel sem állt neki rendesen.
Ő egyáltalán nem kezdeményez, ha én kezdeményezek elutasít, vagy azt mondja hogy majd később, majd este, majd ha ezt megcsináltam stb, de abból soha nem lesz semmi. Rengeteg kifogása van, de általában csak simán "nincs olyan hangulatban" Beszélni erről bővebben nem hajlandó, azt mondta hogy fogadjam el, és kész.
Vajon mi lehet ennek az oka? Nem hiszem hogy ez ebben a korban normális
Nem lehet,hogy búza?
Az exem ugyanezt csinálta,aztán kiderült,hogy miért...
Miért gondolod, hogy biztosan nem csal meg? De ha mégsem az, akkor is valami lehet a háttérben. Kiábrándult, olyan problémája van, ami nagyon stresszeli őt, viszont elmondani nem akarja (bár ez utóbbinál szerintem egyéb jelei is lennének), esetleg egészségügyi gond stb.
Mondd meg neki, hogy úgy nem lehet együtt élni, hogy lepattint és nem is ad a miértre választ. Azért vagytok együtt, mert szeretitek egymást, még akkor is, ha valami rossz történt. Úgy nem tudsz segíteni, ha nem mond semmit. Ellenben előbb-utóbb így elhidegültök egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!