Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feldolgozni, hogy elveszítem őt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az életemben. Nagyon szeretjük egymást,de rajtunk kivül álló okokból,most úgy tünik,hogy vége...

Képtelen vagyok elviselni a hiányát! Hogyan tudnám lezárni ezt magamba? Sajna nincs lehetőségem bulizni menni,nincsennek barátaim se,akik segíthetnének...

Így viszont egésznap csak szenvedés! :(

Mit lehetne tenni,hogy könnyebb legyen?

2010. márc. 13. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem szeretnél ismerkedni? Mármint barátkozni, vagy msnen barátokat találni?

Én lány vagyok, de ha olyan van, számíthatsz rám is, csak írj egy privátot, és felvehetlek msnre.

Persze csak ha szeretnél beszélgetni a dolgokról, lehet könnyebb lenne.

2010. márc. 13. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:

ugyanez a helyzet velem is( a részletekbe nem mennék bele), csak én fiu vok

Ha kell fiu vélemény is , akkor irj privit én is fölveszlek msnen.Hátha tok segiteni

De kitartást azért!

2010. márc. 13. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszike a válaszokat! Szívesen beszélgetnék veletek,de nincs jelenleg msn-em,sajnos!

De nagyon kedves tőletek,tényleg! :)

2010. márc. 13. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor hozd össze :D

Rám bármikor számíthatsz tényleg :D

/Első/

2010. márc. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!