Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Doktorival, fekete öves küzdősportolókén, divat modellkét egy kedves szeretni tudó, gondoskodó értelmes férfias pasiként lehet esélyem egy ~12cm/~2cm pénisszel? :O

Figyelt kérdés

Sajnos komoly, tegnap jöttem ki terápiáról, de még bolond sem vagyok. Mihez kezdjek így?

Nem magyar nyelvterületen élek, nem félek hogy lebukok.

Viszont én magyar nemzetiségi vagyok. Egy hibás gén együtt állás okozta a kis (még nem micro péniszűséget), semmi más oka nincs.

És van ujjam és az fürgébb - a méret célzásra - és nyalni is jól tudok. Bár igaz is. Csak viszonozni fáj már a lánynak, mert elsőre nem ha nem hagy ott, szinte egy sem.

2015. szept. 14. 11:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jó tudom, de viszonozni egy lánynak szájjal egy 2 centi vastag péniszt már nem jó.

Jó én még abban is benne voltam, hogy maszturbáltam és nyaltam. Mert volt csók és együttlét.

Milyen kis átokkal élek.

2015. szept. 17. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
...az lemaradt, hogy a helyesírás mestereként :)
2015. szept. 17. 19:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem az sem maradt le. Csak a biszex hajlam.

A kérdező kommentje:

Tele van helyesírási hibával. Csak 4-ig tanultunk magyart.

#1/12

2015. szept. 17. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:

>viszonozni egy lánynak szájjal egy 2 centi vastag péniszt már nem jó.

Figyi, egészen biztos, hogy vannak/lesznek olyan lányok, akiket zavar a kicsi pénisz. De vannak, akiket nem. Akit alapból nem zavar, az nagyon szívesen szájjal kényeztetni, mert az a lényeg, hogy élvezed. Ha ráadásul biszex hajlamaid is vannak, akkor meg "exponenciálisan" kitágul a szóba jövő szexpraktikák köre, csak megfelelően nyitott, aktív lány/pasi/mindkettő kell hozzá. Persze, a kis pénisz megnehezíti a dolgot, de NEM lehetetleníti el, ne add fel!

2015. szept. 18. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!