Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tovább léphetek? Nem értem Őt!
Lehet hogy Én vagyok a rossz, de akinek ezt elmeséltem épp az ellenkezőt állítják!
Van egy barátom, aki messze van tőlem a hét nagy részében ugyanis 100 kmrrel arrébb tanul, egyetemista!
Eddig minden és szép volt, vissza hallottam hogy szerinte hiányzik valami a kapcsolatunkból... ahhoz képest, hogy mindent megkapott! De nincs mondjuk úgy elkényeztetve... szó mi szó, megkérdeztem tőle, hogy szerinte jó-e a kapcsolatunk és hogy nem hiányzik e belőle valami!? Erre a válasz az volt hogy igen, úgy jó ahogy van... rendben majd történt egy kis hiba a részéről... nem lépett ki a telefonom facejaból és csak kaptam az üzeneteket, mivel azt hittem az enyém elkezdtem olvasni majd rájöttem, hogy nem, a lényeg annyi volt, hogy a kedves kis barátom, a "barátnőjének" (haverbarátnőjének) panaszkodott, hogy rosszul alakulnak köztünk a dolgok... erre írja neki a barátom , nem tudom hogy viccből-e de szerintem nem vicces... hogy megcsókolná.. Őt... azt a lányt.. majd hogy olyan barátnőt akar mint az a lány ... másnap csak mert nem hagyott nyugodni a dolog, ismét ránéztem, de addigra a barátom, mint aki vissza állt a régi kerékvágásba....! most is normális...de azt érzem hogy én nem vagyok, és észre is vette hogy valami nincs rendbe... nem tudom mit kellene tennem.. nem mondtam el neki, és azót ki is léptem mert nem beszélnek csak haveri hangnembe ... a lány innen 400 kmre van és nem ebben az évben jön haza ... meg, hálisten olyan családból van a barátom, hogy nem csalna meg, de mégis... nem tudom mit tegyek, 2 barátnőm közül az egyik azt mondja, hogy bízzak benne a másik, hogy soha... nem ismerik egymást úgy hogy nem tudnak se egymás ellen se egymás mellett beszélni! Szeretem, de nem tudom mi lenne az ésszerű... jah és ezelőtt nem csinált ilyeneket..ezért nem értettem ezt a kirohanását...
Előre is köszönöm a tanácsokat!
"olyan családból van a barátom, hogy nem csalna meg"
Nem tudom, a család mit számít itt, mindenesetre ha ilyeneket írogat, hogy megcsókolná a másik lányt, akkor én hagynám inkább a dolgot a fenébe.
"nem tudna a szemembe nézni utána!"
Hát én se vagyok valami nagyon gyanakvó típus, de azért téged még fognak meglepetések érni.
Miért, a chates vallomás után a szemedbe tudott nézni? Na ugye?
Normális fiú, aki szereti a barátnőjét (mármint TÉNYLEG szereti), nem ír ilyesmit másoknak. Ennyi.
nem igen...és fura is volt, nagyon ... olyan mint aki meg van bolondulva ... aki fél valamitől...
hát... remélem nem ... de amúgy nem éértem :/ még mindig, és ez a baj, ha megérteném valószínű jobban érezném magam ...
Ennek vége van, mi nem világos?
:O
Másik lányra vágyik, neked meg hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!