Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy férfi eljegyezett, de egy ideje nehezére esik az esküvőről, közös jövőről beszélni?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok eljegyezve. Amikor megkért, többet beszélt az esküvőről, mint én, még a zenekarral is megbeszélte, pedig 2 évre rá tűztük az időpontot. Vagyis még van mésfél év. A nagy nekilendülés után nem beszéltün egy darabig a témáról és egyik nap mondom, hogy jövő júliusban már kezdhetünk szervezkedni és el akarta terelni a témát és mondtam, h mostanában nem akarsz róla beszélni elég fura, mire ő, hogy lész még elég időnk, fél év múlva úgyis beszélünk róla, nem akarja, hogy torkig legyen az egésszel és esküvő után is még vagy 50 évig lehet osztani az esküvőt és házasságban élni, lesz részünk benne elég. Nagyon rosszul esett. Kiborultam sirni kezdtem., h ő aki olyan lelkesedéssel tervezett most ilyeneket mondd. Megölelt és próbált megnyugtatni de tele vagyok kételyekkel.2015. szept. 12. 11:05
11/16 anonim válasza:
Na, most már én is kezdek ezzel kapcsolatban úgy érezni, mint a 77%-os válaszoló.
Éretlen a hozzáállásod.
12/16 anonim válasza:
Te tudsz, o meg nem. Masok vagyunk, erdekes mi?! Azt pedig tulzas allitani, hogy a ferfiaknak ez iJeszto, csupan nem mindet erdrkli annyira, mint minket noket.
De mint irtam, ha te emiatt csak ugy veget vetnel ennek, akkor jobban is jar a volegeny.
13/16 A kérdező kommentje:
Keveset tudsz rólam és rólunk ahhoz, hogy itélkezhess.
2015. szept. 12. 12:08
14/16 anonim válasza:
Ezekszerint szar a kapcsolat es meg sem kellett volna kernie a kezed, ahogy neked sem kellett volna igent mondani..
Lehet velem van a baj, de en nem mennek hozza egy olyan ferfihoz akit aztan szo nelkul elhagynek, ori harit hirdetnek azert mert nem volt hajlando eskuvorol beszelni 1,5 evvel az idopont elott.
15/16 A kérdező kommentje:
Hogy is mondjam mielőtt elváltak a szülei az a ritka tökéletes pasi volt aki szó nélkül is tudta mire vágyok és akivel mindenről lehetett beszélni. Nem tartotta vissza az érzelmek kimutatását, sirt ha tudta,hogy nem fog látni két hétig. És azóta pedig kicserélték, mert az anyja lecserélte egy más pasira az apját. Már nem az anzjához tart, már nem rá hasonlit, hanem az apjához aki nem is törődött vele gyerek korában és olyan nagyfejű kőszivű ember. Én nem szeretném, hogy ilyen legyen belőle is és vissza akarom kapni azt akibe bele szerettem, néha sikerül, néha ismét hetekre magába fordul és fél a közös jövőtől és minden normális dologtól
2015. szept. 12. 12:23
16/16 anonim válasza:
Nem kell magyarazkodni, semmi ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!